Food

Need to know: dit kun je eten om je poes gezond te houden

Allemaal speciale deo’s, parfums of bodylotions; er is genoeg wat ervoor kan zorgen dat je poes lekker ruikt, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze gewoon gezond is. Maar hoe zorg je daar nou eigenlijk voor? Wat blijkt? Dat bepaald eten invloed heeft op hoe gezond je poes is en dit  kun je natuurlijk altijd gewoon een keer proberen. Dus race je naar de supermarkt girls!

Dit kun je eten om je poes gezond te houden 

Een gezonde vag is mega belangrijk en hiervoor zorgen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, dus check it out en probeer dit eens tijdens de lunch!

Onze favoriet: avocado

Dat avocado’s goed voor ons zijn is geen geheim, zo wisten we namelijk al dat de vrucht onder andere voor het verkleinen van hartziekten en beroertes zorgt, maar wat we nog niet wisten is dat de vrucht ook nog eens heel erg goed is voor je poes. De vetten en vitaminen die in avocado zitten helpen namelijk met het vochtig houden en sterker maken van je vaginale wanden. Dus maak vanmiddag vooral gewoon weer avocado toast, girls! 

View post on Instagram
 

Heel veel bladgroente

Een lekkere salade of een pasta met spinazie, wij zijn fan. En wat blijkt? Dat het ook nog eens heel erg goed voor je is. Sla en bladgroenten kunnen er namelijk voor zorgen dat je bloed wordt gezuiverd en beter kan circuleren, wat voorkomt dat je vagine zo droog wordt als de Sahara. Oh ja; mocht je nog twijfelen over de sla die je gaat kopen? Neem dan vooral de groene bladgroenten. Deze zitten namelijk vol voedingsstoffen en gezonde vitaminen, en daar wordt je poes blij van. 

View post on Instagram
 

Altijd voor de zalm gaan tijdens het sushi eten

Altijd zalm tijdens het sushi eten? Dan ben je heel lekker bezig, want zalm zit vol met gezonde vetten die goed zijn om je bloedsuikerspiegel te balanceren. En dat wil je, want van een ongebalanceerde bloedsuikerspiegel kan je PH-waarde namelijk ontzettend van slag raken… Ben je vega? Geen probleem, amandelen hebben namelijk bijna hetzelfde effect!     

View post on Instagram
 

Cranberries zijn de key

Van cranberries wisten we hun power al als het gaat om een blaasontsteking, maar daar zijn cranberries niet alleen goed voor. Ze zijn ook heel erg goed voor je vagina zelf, de PAC-moleculen in cranberries kunnen namelijk voorkomen dat infecties van de urinewegen vasthouden aan de wand van de blaas… We get it, het liefste haal je nu het hele schap met cranberrysapjes in de supermarkt leeg, maar om deze infecties te kunnen voorkomen moet je echt alleen hele cranberry’s eten. Oeps!
 

View post on Instagram