Lifestyle

Dit meen je niet: Simon Leviev heeft een nieuwe vriendin en dit is d’r

Inmiddels weten we allemaal wie de Tinder Swindler is, of je de documentaire nou wel of niet hebt gezien. Je zou denken dat, nu alle informatie over zijn misdaden out there is, hij niet meer zo populair is onder de vrouwen. Maar niets bleek minder waar!

Oh no, Tinder Swindler Simon Leviev heeft een nieuwe vriendin

Gevalletje liefde maakt blind?

Tinder Swindler

We kennen Shimon Hayut, bekender onder zijn nep naam Simon Leviev, nu allemaal als de Tinder Swindler. Via Tinder heeft hij meerdere vrouwen opgelicht voor ontzettend veel geld. Hij heeft 5 maanden vastgezeten voor zijn oplichtingen, maar is inmiddels alweer op vrije voet. Nu blijkt dat hij een nieuwe vriendin had, die alles wist van zijn duistere verleden.

Kate Konlin

Het gaat om een Israëlisch model Kate Konlin. Het 25-jarige model zit bij modellenbureau Metropolitain Models en bij IMG Models. Op Instagram plaatst ze veel foto’s van haar glamoureuze leven. Inmiddels heeft ze al 113 duizend volgers. 

Afgelopen jaar in de zomer werd bekend dat zij en Shimon aan het daten waren. Ze zei toen dat ze van zijn verleden afwist. ”He did not hide anything from me, it was important to him that I know everything about him from the beginning”, vertelde ze. Ook zegt ze dat hij een eerlijke zakenman is geworden. In december plaatste ze nog een foto voor haar verjaardag, waarin een schilderij van haar en Shimon in de achtergrond te zien was. De foto kreeg veel negatieve reacties nadat de documentaire uitkwam. Iemand reageerde ”He got you gifts from money he stole from other women”, en iemand anders reageerde ”Not a good look bestie”. Het is niet zeker of het stel op dit moment nog bij elkaar is.