News

Fabrizio krijgt een bak met kritiek over zich heen na de eerste aflevering van de Bachelor

De Belgische Bachelor Fabrizio kennen we waarschijnlijk allemaal wel van zijn spraakmakende deelname aan Temptation Island. Nu doet hij mee aan het Belgische seizoen van de Bachelor, de eerste aflevering is afgelopen woensdag uitgezonden. Na deze aflevering heeft Fabrizio in de media al een bak kritiek over zich heen gekregen. 

Nú al kritiek op Fabrizio na eerste aflevering de Bachelor

De vrouwenverslinder doet mee aan de Bachelor om zijn ware liefde te vinden. Het lijkt er alleen op dat hij misschien tóch andere intenties heeft!

Temptation Island

In 2018 deed Fabrizio de ‘vrouwenverslinder’ mee als verleider aan Temptation Island. Na het programma kreeg hij een relatie met oud-verleidster Pommeline. Het jaar daarna, in 2019, deden ze samen mee aan Temptation Island VIP’s. Na het programma zijn ze uit elkaar gegaan omdat hij, eenmaal terug in België, de verleiding toch niet kon weerstaan.   

De Bachelor

Nu doet Fabrizio dus mee aan het nieuwe, Belgische seizoen van de Bachelor. Door zijn deelname aan Tempa stond hij nog bekend als een vrouwenverslinder. Hij beweerde te zijn veranderd en écht op zoek te zijn naar zijn ware liefde. Na de eerste aflevering wordt dit in twijfel getrokken.

Opmerkingen

In de eerste aflevering krijgt Fabrizio de opdracht om vrouwen uit te kiezen op basis van hun stem, zodat hij niet op uiterlijk kan oordelen. Dat lijkt niet veel nut gehad te hebben, want de volgende dag wanneer hij de meiden ziet maakt hij toch weer opmerkingen over hun uiterlijk. Zo zei hij over één van de dames die binnenkwam op hoge hakken dat ze er ook nog goed uit zou zien in een vuilniszak. Over een andere vrouw met een diep decolleté zei hij dat ”ook zij wel op zijn belangstelling kan rekenen”. Toen er een paar uur later een Nederlandse dame binnenkwam sprak hij over haar als een lekker ding. Is de vrouwenverslinder misschien toch niet zo veranderd als hij beweerde?  

Must reads 👀