News

Wow: zo ziet de ‘nieuwe’ neus van Temptation Island’s Rodanya er nu uit

Vorige week liet Rodanya weten in haar vlog dat ze naar het buitenland zou vliegen voor een neusoperatie. Gisteren heeft ze voor het eerst het resultaat op haar Instagram laten zien!

Ex-Tempa deelneemster Rodanya laat voor het eerst nieuwe neus zien

Op haar Instagram heeft ze het resultaat laten zien. Ze laat weten dat de operatie, ondanks enkele complicaties, goed is gegaan!

Deelname Temptation Island

In 2019 deed Rodanya met haar vriend Morgan mee aan Temptation Island. Ze vond dat hij te voorzichtig was en hij vond dat zij het wel héél gezellig met verleider Danicio. Het koppel is toen tijdelijk uit elkaar gegaan tot bleek dat Rodanya zwanger was. Morgan, de vader van de baby, is uiteindelijk bijgedraaid en ze hebben hun liefde weer een kans gegeven. Dat heeft goed uitgepakt, want ze hebben twee maanden geleden hun tweede kindje gekregen! 

Neusoperatie

Vorige week maakte Rodanya in haar vlog bekend dat ze naar het buitenland zou vliegen voor een neusoperatie. Ze vertelde dat het iets is wat ze al heel lang wilde. Gisteren heeft ze het resultaat op haar Instagram laten zien! ”Ik leef nog. De operatie is gelukkig goed gegaan, ondanks ik uiteindelijk toch meer complicaties had dan verwacht en zo ook de operatie langer duurde dan normaal. De pijn gisteren was echt verschrikkelijk, maar nu is het wel te doen”, schrijft ze.   

Blij met het eindresultaat 

Ook laat ze weten blij te zijn met het eindresultaat. Ze zegt dat ze heel zenuwachtig was toen het kapje eraf mocht. ”Vandaag is mijn kapje er af gehaald door de allerliefste en meest geduldige arts op aarde. Wat was ik zenuwachtig en moeilijk, maar het is gelukt,” schrijft de reality ster. De zwelling moet nog afnemen, maar ze laat nu al weten dat het resultaat precies is wat ze wilde. Wij zijn in ieder geval heel blij voor d’r! 

Must reads 👀