Lifestyle

Aha, dit is jouw voorspelling voor Valentijnsdag volgens je sterrenbeeld

Oeh, love is in the air, want morgen is het al Valentijnsdag! Misschien ga je deze dag wel met je geliefde spenderen, of juist met je besties. Ben jij benieuwd wat de sterren dit jaar op deze liefdevolle dag voor jou in petto hebben?

Dit staat er in de sterren voor jouw Valentijnsdag!

Because the stars don’t lie, honey.

Ram

Het ziet er goed uit voor jou, Ram! De liefde hangt deze dag echt in de lucht. Misschien ben je druk met werk of school, maar dat is niet erg! Plan er gewoon omheen. Als je een relatie hebt, plan dan een leuke date met jouw lover. Ben je single? Ga dan op date! Love is calling for you!

Stier

Oeh, Stier! Jouw Valentijnsdag ziet er sensueel uit. Blijf lekker een avondje binnen met je partner of je crush en make it a night to remember ;).

Tweelingen

Tweelingen is natuurlijk al een diepgaand sterrenbeeld, maar nu nog meer! Jij gaat waarschijnlijk meer zin hebben in een diepgaand gesprek dan in een fancy date. Blijf lekker binnen met degene waarmee jij deze avond gaat spenderen en leer elkaar nóg beter kennen. 

Kreeft

Nou, Kreeft, dat ziet er goed uit! Jij gaat waarschijnlijk deze Valentijnsdag een stap verder in je relatie. Als je geen relatie hebt kan het ook zijn dat je er in deze tijd eentje aan gaat. Spannend!

Leeuw

Jij bent op dit moment waarschijnlijk heel druk. Neem toch wat tijd om deze dag een beetje te vieren! Stel jezelf misschien open voor een date, of maak tijd voor je lover als je die hebt. Tonight is your night, babe!

Maagd

Dit gaat echt jouw avond worden! Als je een partner hebt, dan gaan jullie een geweldige tijd beleven samen. Ben je single? Dan is dit dé perfecte avond voor jou om erop uit te gaan. De sterren hebben heel veel leuks voor jou in petto! 

Weegschaal

Blijf lekker binnen, Weegschaal. Jij bent gewoon een echte huismus. Ook lijkt het erop dat je de laatste tijd extra tijd hebt besteed aan jouw huis, en dit mag best gezien worden! Nodig dus gewoon je lover of je bestie bij jou thuis uit, maak lekker eten en trek een flesje wijn open die jullie bij een leuke romcom kunnen kijken! 

Schorpioen

Normaal blijf jij misschien liever binnen, maar ga er vanavond lekker op uit! Ga op date met je lover of ga een keertje stappen met je vriendinnen. Je zal er vanavond geen spijt van krijgen! 

Boogschutter

Op Valentijnsdag moet jij iets – voor jou – ongewoons doen. Blijf een rustig avondje binnen en ga een diepere connectie aan met iemand die veel voor jou betekent. Vertel diegene, of dat nou je partner of je bestie is, over vroeger of praat over een serieus onderwerp. Versterk jullie relatie!

Steenbok

Jij gaat heel veel aandacht krijgen vanavond! Of het nou van je partner is of van je crush, iemand gaat jou heel gelukkig maken. Laat je lekker verwennen, you deserve it honey! 

Waterman

Normaal volg jij trends niet echt, en vier je dus misschien ook geen Valentijn. Doe dat dit jaar wel! Geef aandacht aan de mensen om je heen, er kan iets betekenisvols uitkomen.

Vissen

Jij gaat op Valentijnsdag liefde aantrekken. Jij gaat morgen écht de verbinding aan met iemand die hetzelfde in elkaar zit als jij. Of het nou met je partner is, met je crush of met iemand die je net bent tegengekomen, it’s in the stars for you, babe!

Must reads 👀