Lifestyle

Deze films kan je het beste kijken op Valentijnsdag als je single bent

Voor singles is Valentijnsdag niet de leukste dag van het jaar. Overal om je heen zie je verliefde koppels, maar jij hebt niemand om deze dag mee door te brengen. No worries, you don’t need a man! Dit zijn de leukste films die je op Valentijnsdag kan kijken als je single bent.

De leukste films voor als je single bent op Valentijnsdag

Wie zegt dat je een relatie moet hebben om er een leuke Valentijnsdag van te maken? Met wat snacks en een goeie film kan je er in je eentje ook iets leuks van maken!

1. A Simple Favor

De hoofdrolspelers zijn Blake Lively en Anna Kendrick. Meer hoeven we toch niet te zeggen? De film gaat over de mysterieuze en verdachte verdwijning van Emily Nelson. Het is een hele leuke film met drama, comedy en actie. Eigenlijk alles wat we in een film nodig hebben, toch?

2. Mean Girls

Deze film spreekt voor zich, toch? Mean Girls is dé chickflick die iedereen gezien moet hebben. Het is zo’n typische film die altijd leuk blijft, hoe vaak je hem ook kijkt. Dit is de perfecte film voor een avondje met snacks, drama en comedy! 

3. After

After is dé slechte meidenfilm die iedereen eigenlijk gezien moet hebben. Het is zeker niet de beste film out there, maar perfect om even afgeleid te raken van alle cheesy couples om je heen! Misschien wordt hij ook iets leuker als je je bedenkt dat deze film gebaseerd is op een One Direction fanfic ;).

4. Chemical hearts

Gewoon een standaard romantische dramafilm. Onze Riverdale-favoriet Lili Reinhart speelt er trouwens in! Een perfecte film voor een lonely V-Day dus! 

5. Birds of Prey

Heb je zin in een film over een échte girl boss? Dan is Birds of Prey perfect voor jou! Deze film gaat over Harley Quinn, die we kennen als de vriendin van The Joker. Nu heeft ze haar eigen film waarin zij centraal staat!

 

6. Mamma Mia!

Do we need to say more? Mamma Mia! is dé film die iedereen gezien moet hebben! Een romantische musicalfilm die iedereen leuk vindt. Perfect voor Valentijnsdag! 

7. Just my luck

Deze film met Mean Girls-ster Lindsay Lohan is echt supergrappig! Het gaat over een vrouw die ongeluk krijgt nadat ze een ongelukkige man zoent. A must see! 

8. Burlesque

Deze film gaat over Ali die het wil maken als danseres, maar belandt in de Burlesque Lounge als serveerster. Het is een superleuke films met geweldige liedjes. Hier kan je je wel een avondje mee vermaken! 

9. To all the boys I’ve loved before

Deze filmreeks bestaat uit drie perfecte chickflicks! Als je deze films nog niet hebt gezien, is Valentijn de perfecte avond om hier een marathon van te doen. 

10. Bridesmaids

Bridesmaids gaat over een vrouw die geen geluk heeft in de liefde, maar bruidsmeisje wordt van haar beste vriendin. Deze film is súperdramatisch, heerlijk! 

Welke van deze films ga jij volgende week lekker bingen

Must reads 👀