Love

Bij deze sterrenbeelden moet je zeker hard to get spelen

Daten kan echt een hel zijn. Wanneer je een leuk iemand bent tegengekomen kan het lastig zijn om in te schatten hoe snel je het moet laten gaan. Heeft je crush één van deze sterrenbeelden? Dan is het misschien een goed idee om een beetje hard to get te spelen.

Deze sterrenbeelden vinden het leuk als je hard to get speelt

Als je date één van deze sterrenbeelden heeft, is het misschien een goed idee om een beetje hard to get te spelen. Bij hun zal je meer opvallen als je dit doet!

Waterman

Bij een Waterman kan het maar zo zijn dat hij/zij jou heel erg ziet zitten, maar doet alsof dat niet zo is. Daarom vinden zij het heel leuk als jij dit ook bij hem/haar doet. Dit kan voor extra spanning zorgen en kan het daten wat leuker maken.

Boogschutter

Een Boogschutter staat natuurlijk bekend om zijn vrije geest. Daarom denken veel mensen dat een Boogschutter daten niet gaat werken, terwijl dit in de realiteit niet klopt! Boogschutters houden van een uitdaging en verliezen snel interesse wanneer hun date dit niet biedt. Speel maar een beetje hard to get bij die Boogschutter, hoor ;).

Tweelingen

Tweelingen is een mysterieus sterrenbeeld dat ervan houdt om te moeten werken voor wat hij/zij wil. Daarom is dit het perfecte sterrenbeeld om een beetje hard to get bij te spelen! Zorg wel dat het duidelijk is dat je wél interesse hebt, anders kan het natuurlijk zijn dat hij/zij interesse verliest.  

Schorpioen

Een Schorpioen houdt wel van een spelletje. Je valt voor hun heel erg op als je de ene dag heel geïnteresseerd doet, terwijl je de andere dag wat afstandelijker bent. Hierdoor willen ze jou écht leren kennen en weten hoe jij nou eigenlijk bent. Pas hier wel mee op dat het niet lijkt alsof je geen interesse hebt! Dat wil je ook niet natuurlijk.

Must reads 👀