Fashion

Go to-look: de slouchy suit is wat jij deze lente gaat dragen

De afgelopen 2 jaar hebben meeste mensen in joggingpakken en leggings met oversized truien doorgebracht. Deze lente gaan we allemaal het normale leven misschien weer een beetje oppakken, en daar horen nieuwe fashiontrends bij! Één ding is zeker: de slouchy suit is helemaal hot deze lente.

De slouchy suit wordt dé lentetrend van het jaar

Deze trend is wel héél leuk, want het zit net zo comfortabel als je joggingpak, maar ziet er super hot uit! Hier zijn wat verschillende manieren hoe je een slouchy suit kan dragen. 

Hoe groter hoe beter

Aan slouchy kun je het al horen. Oversized kleding is natuurlijk al een tijdje helemaal hot, dus het doel van deze trend is dat het allemaal lekker groot is! Niks is comfortabeler dan lekkere oversized kleding, daarom is deze trend perfect voor alle comfy girls

Matchy matchy

Je zou kunnen kiezen voor een pantalon met een blazertje en een vest eronder. Als het allemaal dezelfde kleur of hetzelfde patroontje heeft, komt de hele look samen! But if you’re feeling bold, kan je natuurlijk ook verschillende kleuren matchen. Het ziet er súperleuk uit en is helemaal hot!

Een tube top

Afgelopen zomer liepen we allemaal rond in onze mooiste tube tops. Deze kun je ook onder je suit doen! Met een blazertje en een pantalon kan je je favoriete top ook in de winter dragen! 

Overhemd eronder

Ga je toch voor iets een nettere look , dan kan je de tube top ook omruilen voor een overhemd! Afgelopen jaar waren de oversized overhemden al helemaal trending, dus de kans is groot dat je er al eentje hebt! Zo niet, kan je hem ook altijd uit de kast van je vader of vriend stelen natuurlijk ;). Je kan een oversized overhemd onder je blazer dragen, maar ook onder een vest ziet het er super cute uit!

Casual chic 

Wil je toch liever in een casual chic look rondlopen? Dan kun je ook gewoon een blazertje met jeans of je favoriete baggy broek dragen! Het ziet er nog steeds heel leuk uit, maar het is toch iets meer casual! 

Must reads 👀