News

Naast Harrie doet er nog een (heel) bekende ex-Temptation deelneemster mee aan EOTB

Roos-Sanne

Vorige week is uitgelekt dat Harrie ‘de Dekhengst’ weer meedoet aan een nieuw seizoen van realityserie Ex On The Beach. Nu blijkt uit nieuwe uitgelekte beelden dat een andere bekende ex-deelneemster van Temptation Island ook mee doet!

Deze ex-Tempa deelneemster doet ook mee aan EOTB

Misschien is ze wel één aan de meest spraakmakende Temptation Island-deelneemsters ooit… En nu doet ook ze mee aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach! 

Oud-Temptation verleidster

Vorige week werd al bekendgemaakt dat Harrie weer meedoet in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach. Nu blijkt dat er nog een bekende reality ster mee doet! Iemand die in haar seizoen van Temptation Island voor heel wat drama heeft gezorgd. Namelijk… 

Romée

De Brabantse Beauty Romée! In 2020 was zij al te zien als verleidster bij Temptation Island. Op het eiland heeft ze toen voor heel wat drama gezorgd. In dat seizoen is zij samen met Zach, die toen nog een relatie had met Simone, het bed in gedoken. Nu blijkt uit de uitgelekte beelden van de opnames van Ex On The Beach dat zij meedoet aan het nieuwe seizoen! Wij vragen ons af hoeveel drama er dit jaar gaat komen… Het belooft in ieder geval weer een heet seizoen te worden!  

Must reads 👀