Love

Dit is dus waarom het heel goed is als jullie onderling koosnaampjes gebruiken

Als jij een relatie hebt, is de kans best groot dat jullie koosnaampjes voor elkaar hebben. Uit een onderzoek is gebleken dat dit heel goed is om te hebben! En dit is waarom.

Hierom is het goed als jullie koosnaampjes voor elkaar hebben

De één heeft een lijst aan koosnaampjes voor z’n lover, de ander moet hier juist niks van weten. Maar het blijkt dat het hebben van koosnaampjes juist goed kan zijn voor jullie relatie!

Geen koosnaampje

First of all, als jij koosnaampjes dus echt niet leuk vindt, moet je ze ook niet gebruiken. We kunnen begrijpen dat sommige mensen het misschien een beetje cringe vinden. Dat is niet erg, want je relatie wordt niet slechter als jullie geen koosnaampjes voor elkaar hebben! Als jullie dit niet leuk vinden, doe het dan ook niet want daar wordt je relatie wél slechter van.

Waarom het goed is

Als jullie het wel leuk vinden om elkaar schattige bijnamen te geven is het juist heel goed om deze voor elkaar te hebben. Iets wat mensen denken is dat het de duur van je relatie langer maakt. Dit is helaas niet waar, maar er is wel een andere reden waarom dit goed is! Het kan je relatie namelijk veel leuker maken. Koosnaampjes komen vaak uit ervaringen die jullie samen hebben meegemaakt. Omdat alleen jullie het snappen kunnen jullie je closer voelen. Ook kan het een bepaalde spanning geven omdat alleen jullie weten waar het over gaat. 

Koosnaampjes helpen dus niet per se om je relatie langer te laten duren, en ook niet om hem gelukkig te houden. Daar hebben wij andere tips voor! Koosnaampjes helpen vooral met het leuk houden van jullie relatie.