News

Wow: Jolien van Temptation Island showt haar échte lichaam na haar bevalling

Jolien staat nog steeds in ons geheugen gegrift door haar deelname aan Temptation Island. Zij deed met haar vriend Herbert mee en de twee hebben sindsdien al twee kindjes gekregen. In een foto heeft Jolien laten zien hoe haar lichaam (en buik) er nu écht uitzien na de bevalling, en wij zijn fan! 

Dit is hoe Temptation Island’s Jolien haar lichaam er echt uitziet na de bevalling

Op Instagram deelde Jolien een kiekje waarop ze in eerste instantie haar sportkleding aan heeft en je niets aan haar lichaam ziet. Daarna volgt er een foto waarop haar buik te zien is. 

Kids en twee bevallingen

Jup, Herbert en Jolien hebben zo hun uitdagingen gehad in hun relatie, inclusief hun deelname aan Temptation Island. Maar daarna bleken ze gelukkiger dan ooit en hebben ze zelfs zoontje Emilio en dochtertje Ana Luisa mogen verwelkomen. Tuurlijk hebben die twee bevallingen het één en ander met het lichaam van Jolien gedaan, en dat laat ze dan ook zien op Instagram.

View post on Instagram
 

Instagram vs. Reality

Jolien laat door haar post weten dat je lichaam inderdaad verandert na een bevalling (of twee), en dat dit hartstikke normaal is. Vaak wordt er op een bepaalde manier geposeerd of wordt er een loeistrakke sportlegging over de buik heen getrokken, zodat de wellicht niet zo strakke buik gecamoufleerd wordt. En dat is dus echt niet nodig, ook aldus Jolien. En de reacties liegen er ook niet om; meerdere van haar volgers laten namelijk weten dat ze het prachtig vinden wat Jolien laat zien. Go, girl!