Lifestyle

Deze oneerlijke dingen doen we allemaal bij onze partner

oneerlijke-dingen-partner

Hoe lief we onze partners ook vinden, we doen allemaal wel eens oneerlijke dingen. Wanneer je het doet weet je ook echt wel dat dat niet eerlijk is, maar soms moet het nou eenmaal... Dit zijn 7 herkenbare oneerlijke dingen die iedereen wel eens heeft gedaan bij hun partner!

7 oneerlijke dingen die iedereen wel eens bij hun partner doet

Gelukkig kunnen jullie het van elkaar hebben ;).

1. Zeggen dat je iets verteld hebt, terwijl jij ook wel weet dat je dit niet hebt gedaan

”Ik heb je toch echt afgelopen week verteld dat je nieuwe melk moest kopen!” *not*. Ja, we’ve all been there… Als je nu toegeeft dat je dat dus niet hebt gezegd lijk je ook weer zo dom. Niet super netjes natuurlijk, maar soms moet het nou eenmaal!

2. Je vindt het niet leuk dat je partner iets heeft gedaan… Voordat je hem/haar kende

”Ik vind het gewoon écht niet leuk dat je met … hebt gezoend”. Tja, het accepteren is misschien niet leuk, maar je partner kende jou toen nog niet. Time to let it go?

3. Je partner neemt niks lekkers mee nadat jij ”nee” zei toen hij/zij het je vroeg

Maar dit ligt gewoon aan je partner! Hij/zij had gewoon aan moeten voelen dat je wel wat wilde…

4. Irritatie op elkaar afreageren

Misschien heb je een lange dag gehad op je werk, of kreeg je net een appje die niet leuk was. Veel mensen reageren hun irritaties op elkaar af. Misschien moet je dit wel proberen af te leren, dat heeft je partner natuurlijk niet verdiend…

5. Nee, jíj moet iets uitzoeken!

Waar jullie uit eten gaan bijvoorbeeld. Dit kan jij net zo goed, maar je partner moet het gewoon doen! Dat is logisch, toch?

6. Ruzie zoeken terwijl er niks aan de hand is

Dit is misschien wel een beetje een toxic trait. Het is natuurlijk voor jullie allebei niet leuk als jullie constant domme ruzies hebben. Ook zijn er bepaalde onderwerpen die erop wijzen dat jullie geen gezonde relatie hebben als jullie hier vaak ruzie over maken. Maar als het gaat om iets kleins zoals te hard ademen of smakken, mag je hier natuurlijk best een keertje chagrijnig om worden ;).

7. Boos worden wanneer je partner te laat is

Maar daar heb jij ook wel een handje van… Als je partner nou echt vaak te laat is, is dit niet leuk natuurlijk, maar het kan iedereen een keertje gebeuren!

Maar je beseft je gelukkig wel dat jullie eigenlijk een hele goeie relatie hebben, anders was je hier niet mee weggekomen :).

Beeld: instagram @syd_anastasia