News

Oh, oh: hebben Jaydi en Ricky nou ruzie?

Roos-Sanne

Toen Jaydi samen met haar ex Sonny meedeed aan Temptation Island overleefden zij de relatietest niet, maar Jaydi vond een nieuwe liefde, Ricky! Alles leek goed te gaan, totdat ze een tijdje geleden via Instagram lieten weten dat hun relatie voorbij was. Ze zeiden geen ruzie te hebben, maar dat lijkt nu anders te zijn.

Temptation’s Jaydi en Ricky toch ruzie?

Toen ze zeiden dat ze ‘absoluut geen ruzie’ hadden leek dit ook waar te zijn, maar nu lijkt dit anders.

Na Temptation

De twee gingen na Temptation Island: Love Or Leave hartstikke gelukkig naar huis. Al snel gingen ze samenwonen en kregen ze een gezinsuitbreiding: hondje Gizmo. Hun relatie leek picture perfect, maar het heeft helaas niet lang mogen duren.

Uit elkaar

Op Instagram lieten ze ongeveer een maand geleden weten dat ze uit elkaar gingen. ”Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben absolute geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen”, schreven ze. Het leek er dus inderdaad op dat ze geen ruzie hadden met elkaar. 

Toch wel ruzie?

Er lijkt nu toch wel iets te spelen tussen de twee. Ze hebben namelijk allebei alle foto’s van elkaar van Instagram verwijderd, en de break up post zou ook verwijderd zijn geweest. Deze heeft Jaydi nu wel weer op haar Instagram staan. Wat is er aan de hand?