Travel

Ha: met deze TikTok-hack betaal jij nooit meer extra voor je bagage

Er even een paar daagjes tussen uit is heerlijk, maar voordat je gaat is het altijd nog wel even stressen wat je mee neemt en wat je thuis laat, want wat moet je nou aan? Het liefste neem je je hele kledingkast mee, maar door het maximale toegestane gewicht in het vliegtuig blijft het ieder jaar toch echt weer een uitdaging om er voor te zorgen dat je niet hoeft bij te betalen… Gelukkig lijken deze problemen eindelijk voorbij met een mega handige TikTok-hack!

Met deze TikTok-hack betaal jij nooit meer extra voor je bagage

Bikini’s, jurkjes, rokjes en natuurlijk zonnebrillen in overvloed; het liefste neem je zoveel mogelijk mee op vakantie en we get that, want je wil je natuurlijk wel al die nieuw geshopte outfitjes aan, voordat het straks in Nederland weer niet kan. Helaas heb je ieder jaar toch weer de struggle met het maximale gewicht wat toegestaan is in het vliegtuig en kom je er na 10 keer je koffer te hebben gewogen toch achter dat hij echt veel te zwaar is. In de voorgaande jaren had je alleen de keuze legen of een fortuin bij betalen, en dat is allebei niet wat je wil. Maar nu lijkt die lastige beslissing eindelijk verleden tijd, want met deze TikTok-hack hoef je nooit meer extra voor je bagage te betalen of dingen thuis te laten! 

Stop alles gewoon in een kussen

TikTok lijkt soms wel het antwoord op al je vragen, want er is op de app de ene na de andere lifehack te vinden. Zo nu dus ook met het bijbetalen of legen van je koffer, en hierbij is de oplossing echt heel erg simpel. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een kussensloop! Die kun je gewoon vullen met alle kleding die niet meer in je koffer kan, en klaar is kees. Het is namelijk zo geregeld dat een kussen altijd gratis in het vliegtuig mag en hierdoor kun je zonder problemen met je extra kleren het vliegtuig in. Zo heb je dus niet alleen extra setjes mee, maar ook een lekker kussen voor tijdens de vlucht. Dat klinkt niet verkeerd! Oh ja; koop dan niet te veel kleren tijdens je vakantie hè, want straks past dat niet meer in je kussen en dan zul je toch echt meer moeten betalen…

View post on TikTok