Love

Alleen op Valentijnsdag? No worries, deze tips gaan je er doorheen helpen

Het is al bijna weer Valentijnsdag, en dat is voor veel singles echt een vreselijke dag. Al die koppels die helemaal happy in love zijn en die de hele dag lieve foto’s op Instagram posten, je ontsnapt er gewoon niet aan. Ben jij deze Valentijnsdag ook single? Ga dan niet huilend met een bak ijs op de bank zitten, want deze tips zullen jou door Valentijnsdag heen slepen! 

Deze tips zullen jou door Valentijnsdag heen slepen

Let’s be clear: je kunt Valentijnsdag zo belangrijk en vervelend maken als je zelf wil, want je hoeft niet per se een geliefde te hebben om er een leuke dag van te maken. Je kunt het namelijk ook gewoon met je vriendinnen vieren om er toch nog iets leuks van te maken. Mocht je je toch een beetje down voelen door de gedachte dat je helemaal alleen bent? Dan kun je dit er aan doen!  

Zet jezelf eens lekker in het zonnetje

In plaats van een cadeautje kopen voor anderen, is het natuurlijk veel leuker om tijdens Valentijnsdag eens extra lief te zijn voor jezelf en alleen maar dingen te doen die jij echt leuk vindt. Koop dat ene jurkje dat je al zo’n tijd wilt hebben, laat je nagels doen, neem een knipbeurt bij de kapper en sluit af met je lievelingseten. Wedden dat jij de dag van je leven hebt? Want je weet wat ze zeggen hè: je moet zelf de slingers ophangen!

Er lekker even tussen uit

Valentijnsdag is het perfecte moment om er lekker even tussen uit te gaan. Ontdek bijvoorbeeld een stad waar je nog niet eerder bent geweest, boek een kamer met je beste vriendin in een prachtig hotel of maak een mooie wandeling door de natuur. Natuur zorgt namelijk voor een goede mentale gezondheid en dat is natuurlijk wat je wil als je single bent op Valentijnsdag. Kortom; doe dus echt even iets leuks waar jij mega happy van wordt, wedden dat je dat eenzame idee bij Valentijnsdag dan echt niet meer hebt?

Swipe naar rechts en ga op date

Je bent al weken aan het kletsen met die ene knapperd van Tinder, maar echt op date, dat zijn jullie nooit geweest. Dan is Valentijnsdag toch de perfecte dag om iets leuks samen te doen. Vraag of hij/zij zin heeft om een drankje te doen of samen lekker een wandeling te maken. Misschien dat de uitkomst van de date je toch nog zal verrassen… Mocht je nou nog niet echt met iemand kletsen via Tinder? Swipe dan gewoon iemand naar rechts die je er wel erg leuk uit vindt zien en vraag of hij/zij vanavond zin heeft om iets te doen tijdens Valentijnsdag. Grote kans, dat mensen op Tinder namelijk ook niks te doen hebben. Oh ja, vergeet niet altijd eerst even een background check te doen hè, want in een Tinder Swindler heb je waarschijnlijk niet heel veel zin! 

Schrijf op wat jou gelukkig maakt 

Mocht je nou echt mega verdrietig zijn, en kun je je echt niet op iets anders focussen? Pak er dan een notitieboekje bij en schrijf de dingen in het leven op, waar je juist wel dankbaar voor bent. Misschien ben je wel heel erg blij met zo’n lieve moeder of leuke vriendinnen. Als je alle dingen en momenten waar jij dankbaar voor bent onder elkaar zet, dan komt er sowieso weer een glimlach op je gezicht en besef je je dat geen lover tijdens Valentijnsdag hebben eigenlijk helemaal niet zo erg is. Blijf positive, girl! 

 

 

Must reads 👀