News

Yehes: Tinder Swindler Simon Leviev mag eindelijk niet meer Tinderen

Simon Leliev kennen we natuurlijk uit de Netflix-documentaire The Tinder Swindler en daarin ging hij op een vreselijke manier met vrouwen om. Gelukkig zal dit nu niet meer het geval zijn, want de Tinder Swindler Simon Leliev is verbannen van de datingapp! Hè, hè eindelijk…

Tinder Swindler Simon Leviev is eindelijk verbannen van Tinder

Voor wie de documentaire nog niet heeft gezien; Simon Leviev aka Simon Hayut of David Sharon heeft op Tinder vrouwen voor miljoenen euro’s op  mega sneaky manier opgelicht. Hij liet hen namelijk geloven dat hij schatrijk was en nadat hij vrouwen helemaal had ingepalmd met zijn charmes en luxe dates, liet hij hen  weten geld nodig te hebben. Omdat hij zogenaamd in de problemen was gekomen. Maar omdat hij het spelletje zo goed speelt, trappen de vrouwen één voor één in zijn leugens en geven zij hem natuurlijk het geld in de veronderstelling dat hij later alles terug zou betalen… Maar helaas; van dat geld hebben de vrouwen uiteindelijk niets meer teruggezien!

Hij is na een paar maanden vrijgesproken

Aan het einde van de documentaire was uiteindelijk te zien dat Simon nog steeds vrij rondliep en gewoon weer actief was onder één van zijn aliassen op Tinder. En zelfs een gevangenisstraf voor alle oplichting, van vijf maanden, wist hem niet te stoppen. Want nadat hij vrij werd gesproken ging hij gewoon weer vrolijk door met alle oplichting! Gelukkig kan de Tindler Swindler nu eindelijk geen slachtoffers meer maken met een van zijn aliassen. Want het moest even duren, maar Tinder heeft hem eindelijk verbannen van de app! Simon wilde zijn verhaal nog wel doen via Instagram, maar nu lijkt het er toch op dat dit account van hem gelukkig ook niet langer actief meer is. Dus doe altijd even een backgroundcheck voordat je met iemand op date gaat, want de onbekende tegenover je kan best wel een Simon 2.0 zijn!