News

Yolanthe staat met Xess Xava én Lentini op de cover en Wesley is not amused

Roos-Sanne

Ongeveer een maand geleden lekte het nieuws dat Yolanthe een nieuwe vriend zou hebben. Ze zouden samen op een Mexicaans strand knuffelend gespot zijn. Nu zijn de twee opnieuw gespot, nóg intiemer dan de vorige keer, en wel op de cover van een tijdschrift. En Wesley is er op z’n zachtst gezegd niet blij mee!

Yolanthe Cabau weer op de voorpagina met nieuwe liefde Lentini

De twee zijn weer intiem in Mexico gespot. Deze keer ook met Yolanthe’s zoontje Xess Xava. How cute?!

Nog intiemer

Deze keer werden de twee ook nog intiemer gespot, namelijk met zoontje Xess Xava! Hij leek al heel erg comfortabel met Lentini: hij lag in zijn nek aan het zwembad. Het lijkt er dus op dat Yolanthe en Lentini de fase van ontdekken al voorbij zijn en al helemaal aan elkaar gewend zijn! Things are getting serious. Maar goed, daar is Wesley ab-so-luut niet blij mee. 

Vreemdgaan

Nog geen week geleden kwam er een gerucht de wereld in dat haar knappe vriend Lentini nu al vreemdgegaan zou zijn. Volgens Yvonne Coldewijer zou ze Lentini in een parkeergarage hebben zien zoenen met een andere vrouw. Hier hebben zij zelf nog niks over gezegd, maar aangezien de twee weer knuffelend gespot zijn gaan we ervan uit dat ze hier samen uitgekomen zijn!

Wesley Sneijder is not amused

Wesley Sneijder lijkt hier minder enthousiast over te zijn. Het was al langere tijd bekend dat hij het graag nog een kans zou geven met Yolanthe, dus we kunnen ons heel goed voorstellen dat hij dit dus niet echt geweldig nieuws vindt. Journalist Evert Santegoeds heeft het management van de populaire ex-voetballer om reactie gevraagd. Zij reageerden ”Wat denk je zelf wat hij ervan vindt?”. Hij lijkt dus not amused.