Lifestyle

Op deze leeftijd zijn wij vrouwen blijkbaar het knapst

leeftijd-vrouwen-knapst

Een beetje make-up, een leuke outfit en verzorgde nagels, veel vrouwen vinden het erg belangrijk om er goed uit te zien. Maar wist je eigenlijk al dat jouw schoonheid ook met je leeftijd te maken heeft? Uit onderzoek uit Finland blijkt namelijk dat wij op deze leeftijd het meest aantrekkelijk zijn.

Op deze leeftijd zijn vrouwen het knapst

Tijdens het Finse onderzoek werd er een vragenlijst afgenomen bij 12.500 verschillende mannen en vrouwen tussen de 18 en 49 jaar oud. Hierin werd aan iedere deelnemer gevraagd tot welke leeftijdsgroep zij zich de afgelopen twaalf maanden het meest tot voelde aangetrokken. Ook werd er gevraagd met welke groep ze nu uiteindelijk ook echt het bed hebben gedeeld. Wat blijkt is dat mannen zich het meeste aangetrokken voelen tot vrouwen als zij in hun mid-twenties zijn. Maar hoe zit dat nu eigenlijk?  Volgens de onderzoekers komt dit doordat mannen onbewust heel erg op zoek naar een vrouw die geslachtsrijp is en die hij dus kan bevruchten. Vrouwen in mid-twenties zijn daarom dan ook zeker niet te oud, maar niet te jong om moeder te worden. Als je dat überhaupt al wil, want uiteindelijk gaat het natuurlijk om jou.

Heeft de leeftijd van de man hier ook invloed op?

Het is niet zo dat de leeftijd van de man invloed heeft op welke leeftijd hij vrouwen het meest aantrekkelijk vindt. Alle mannen tussen de 19 en de 49 jaar oud vallen namelijk het snelste voor een vrouw als zij in haar mid-twenties is. Dus mocht je nu in 25 jaar zijn en het lukt niet echt met daten? Realiseer je dan dat de keuze echt reuze is voor jou op dating-vlak. Of je nu voor een jonge god van 19 jaar gaat of voor een wat oudere man van 49 jaar. Ze zullen je waarschijnlijk zeker niet af wijzen!