Love

Wat? Zoveel (of zo weinig) procent van ons leven besteden we aan vrijpartijen

Roos-Sanne

Sommige mensen zijn wat preutser dan anderen en zullen dus minder snel het bed met iemand delen. Anderen zijn juist compleet het tegenovergestelde, and it’s all good natuurlijk! Dit is hoeveel procent we gemiddeld van ons leven aan private time besteden. 

Zoveel tijd van ons leven besteden we aan vrijpartijen

Voor sommige mensen zal dit percentage hoger liggen dan voor de ander, maar dit is gemiddeld hoeveel tijd we aan vrijpartijen besteden! 

Onderzoek

Laten we beginnen bij het begin. Een mens leeft 25.915 dagen gehad als hij of zij 71 jaar oud wordt. Maar hoeveel tijd daarvan besteden we in totaal aan vrijpartijen?

Eerst de andere dingen. Een gemiddeld persoon spendeert zo’n 0,69% van zijn of haar hele leven aan sporten. Dit zijn maar 180 dagen! Zo’n 30% van onze dagen zijn we thuis of op het kantoor, of zitten we gewoon op onze telefoons te scrollen. En maar liefst 41% van de tijd zijn we bezig met technologische dingen, dat zijn meer dan 10.000 dagen! Misschien is het een goed idee om die telefoon eens vaker aan de kant te leggen en wat meer te gaan bewegen… 

Maar back to business, hoeveel tijd besteden we nou aan onze vrijpartijen? Dit getal ligt véél lager (of hoger) dan je zou denken. Het is nog niet eens 1% namelijk! Om precies te zijn spendeert een persoon gemiddeld 0,45% van zijn of haar leven aan spicy time. Dit staat gelijk aan ongeveer 117 dagen. En kennelijk is er ook nog een bepaalde leeftijd waarop we de beste vrijpartijen hebben!