Celebs

Dit zijn dé hete trends van 2022 voor jouw bedavontuurtjes

Gooi jouw bedavontuurtjes dit jaar over een andere boeg met de meest hete trends van dit jaar. Lees snel verder, want wedden dat er een aantal van deze trends je nog best zullen verbazen en zeker het proberen waard zijn?

Dit zijn dé hete trends van 2022 voor jouw bedavontuurtjes

Wij dachten dat er alleen trends waren op het gebied van mode en lifestyle, maar niks is minder waar. Want s*kstrends bestaan echt en om toch een beetje mee te gaan in dit nieuwe jaar zou je deze misschien een keer kunnen uitproberen. Want altijd maar missionaris of doggy, dat begint op den duur ook wel saai te worden…

All about the basics

De laatste jaren zijn het gebruik van s*ksspeeltjes in the bedroom heel normaal geworden, maar waar we volgens de trends dit jaar het meeste behoefte aan hebben is back to basic gaan. Vingerwerk of de wonderen van de tong van je lover zijn namelijk  zo slecht nog niet, en hierdoor kun je ook tot een amazing hoogtepunt komen. Probeer te ontdekken wat jij lekker vindt, zonder altijd s*ksspeeltjes te gebruiken. Maar mocht het zonder speeltje nou echt niet lukken, dan moet je dat vooral doen girl. Het gaat er vooral om dat je ervan geniet!  

Frottage

Frottage is ook wel droogneuken maar dan op zijn Frans, en wij moeten eerlijk toegeven dat dit in het Frans toch een stuk netter klinkt. Frottage is ideaal, want je kunt er niet zwanger van worden en je kunt het als oplossing gebruiken voor tijdens die vervelende maandelijkse periode. Mocht je nou het idee hebben dat je hier toch geen orgasme van zou kunnen krijgen? Dan zit je er helemaal naast, je kunt van frottage namelijk wel degelijk een hoogtepunt krijgen en dat komt doordat je clitoris veel meer op druk reageert dan op penetratie. Dus let’s go!

Even via de achterdeur

Dat de meningen verdeeld zijn over van achteren gaan, dat is geen geheim. Maar wist je eigenlijk al dat dit voor zowel mannen als vrouwen eigenlijk heel erg fijn kan zijn? We hebben het namelijk niet alleen maar over penetratie tijdens de anale s*ks, maar je kunt ook eens aan een buttplug denken. Voor vrouwen is dit namelijk ontzettend fijn. Mocht je ‘via de achterdeur’ voor de eerste keer gaan proberen, onthoud dan dat je niet heel snel moet beginnen, maar je de stootjes het beste rustig op kan bouwen. En dat je zeker niet moet vergeten om glijmiddel te gebruiken…

Het kan zijn dat je helemaal niet van achter wil proberen of dat het heel erg pijnlijk is, mocht dat nou het geval zijn? Zeg dit dan altijd en doe niks waar je niet achter staat! 

Voorbinddildo

Om nog even verder te gaan op het onderwerp van achteren, ook het gebruik van een voorbinddildo is in 2022 een grote trend geworden. Er wordt dit jaar namelijk vaker verwacht dat vrouwen een voorbinddildo zullen gaan gebruiken om zo hun partner van achteren te kunnen bevredigen… Als je hier aan begint, begin dan vooral klein en begin eigenlijk ook een maatje kleiner dan je partner graag zou willen. Oh ja; vergeet vooral geen glijmiddel te gebruiken hè, hiermee kun je de spanning langzaam opbouwen en is er minder kans op pijn. Have fun!