Lifestyle

Deze knusse Valentijnshuisjes kun jij boeken voor een romantisch uitje met je lover

Roos-Sanne

Valentijnsdag staat alweer om de hoek! Heb je nu nog niets gefikst? No worries, want wij hebben een fantastisch idee bedacht; ga een nachtje (of twee) weg met je partner! Enorm romantisch. Heb jij nu al paniek omdat je niet weet waar je met je lover naartoe moet? Dan hebben wij alvast de perfecte vakantiehuisjes voor jou op een rijtje gezet!

Deze vakantiehuisjes zijn perfect voor een romantisch Valentijns uitje

Stel je even voor; jullie ontwaken op maandagochtend (die jullie allebei vrij hebben gehouden, natuurlijk) in een superromantisch vakantiehuis in de natuur. Je lover heeft het ontbijt natuurlijk al voor je klaargemaakt en jullie maken je gereed voor een fijne boswandeling. Gevolgd door een heerlijk zelfgemaakt diner voor twee en een avondje gevuld met diepe gesprekken voor de open haard. Klinkt fantastisch, toch? En één ding is zeker: de vakantiehuisjes van Holidu zijn perfect voor een romantisch uitje met jouw lover. Heb jij ze al geboekt? 

1. Het Hof van Eersel

 

Mocht jij nou behoefte hebben aan wat rust met je lover, dan is dit wat je zoekt. Dit is een súper romantisch huisje op het mooie Brabantse platteland. Het huisje is helemaal gemaakt van hout, wat een romantische sfeer geeft. Als je naar buiten kijkt heb je een prachtig uitzicht op het platteland. We love it

 

2. Idyllisch huisje op Ameland

Maar even, wat is er nou romantischer dan een lange strandwandeling maken met je lover om vervolgens weer op te warmen met een kopje warme chocolademelk? Daar is dit huisje dus echt perfect voor! Het huisje heeft een rieten dak en ziet er dus supergezellig uit. Hij zit mídden in de duinen dus de omgeving is ook nog eens heel mooi! Zo kan je eindeloos strandwandelingen maken of eens gek door de duinen rollen met je lover. Wat wil je nog meer?

3. Bakstenen huisje met houtkachel in Bergeijk

Hoe cute is dit huisje?! Dit vakantiehuisje in Bergeijk is perfect voor koppels die ervan houden om (samen) te koken, ook omdat er een prachtige antieke keuken in zit. Samen kunnen jullie een heerlijke maaltijd maken om deze voor de houtkachel op te eten onder genot van een wijntje. Dit is echt súper romantisch!

4. De Hollandse boerderij

Als jij en je lover dierenliefhebbers zijn, dan is dit huisje perfect voor jullie! Op deze B&B lopen namelijk 2 honden, 6 katten en 25 (!!!) alpaca’s rond! Oh my god, living the dram. Daarnaast is het een super knus huisje waar jij en je lover de meest romantische tijd kunnen beleven.

5. Deze unieke Ecolodge

Ben jij nou op zoek naar iets dat nét iets anders is, of ben je als koppel misschien best wel bezig met het milieu en onze aarde? Deze milieuvriendelijke lodge in Brabant is dan echt perfect voor een romantisch en groen uitje met je lover! In dit huisje zit ook een houtkachel, een uitgebreide keuken en een superluxe douche! Als je ‘s avonds naar buiten kijkt, kijk je uit op de verlichte stad van Den Bosch. Romantiek is hier dus gegarandeerd!

 

Willen jullie liever naar het buitenland?

Welk land is dan beter dan Frankrijk? Frankrijk is hét land van de liefde, waar dus genoeg romantische huisjes te vinden zijn! Let maar op, deze wil je echt stuk voor stuk boeken.

1. De voormalige molen in Bretagne

Je zou nooit kunnen raden dat dit romantische huisje ooit een molen is geweest. Hij is volledig gerenoveerd tot een romantisch huisje, waar jij een knusse tijd met je lover kan doorbrengen. Hij ligt vlakbij de Bretonse kust, direct aan het strand. Je kan dus ook een leuk stranddagje doen! 

2. Huisje op een wijnlandgoed vlakbij Parijs

Dit huisje ligt op een Frans wijnlandgoed van 4 hectare groot, vlakbij het wijndorpje Les Riceys. Je kan zelfs op aanvraag een rondleiding over het landgoed en de wijnproeverij krijgen! Parijs ligt er ook niet al te ver vandaan. Je kan hier dus een superromantische tijd beleven samen!

3. Een huisje met whirlpool in Normandië

Dit huisje in de Noord-Franse streek Normandië ligt vlakbij de bekende rivier de Seine. Hier kan je een romantische wandeling maken in de prachtige natuur. Op het terrein zit ook een whirlpool waar jij en je lover samen in kunnen. Plus, je mag een huisdier meenemen! Wij willen hier wel een keer een nachtje doorbrengen! 

 

4. Dit huisje op het romantische Franse eiland aan de Bretonse kust

Dit is dus echt een super cute huisje! Het huisje ligt vlakbij de Bretonse kust op het eiland Belle-Ille-en-Mer waar jij en je lover lekker samen kunnen uitwaaien. Daarna kun je lekker terugkomen en aan de open haard gaan zitten. Dit huisje schreeuwt romantiek!

 

5. Beleef de luxe in het centrum van Bretagne

Kijk dan hoe leuk dit huisje is! Het vakantiehuisje heeft prachtige kleuren aan de binnenkant en ligt in het centrum van Bretagne. Naast het huisje zit een golfbaan, waar jij samen met je lover kan golfen. Na afloop kan je samen genieten van een wijntje in de jacuzzi. Super romantisch!