Love

Deze spicy tips kan jij goed gebruiken tijdens een potje lovemaking

Even iets nieuws proberen in the bedroom, soms is het daar gewoon even tijd voor. Staar je dus niet blind op al die verschillende standjes, want deze spicy tips kun je ook goed gebruiken tijdens een potje lovemaking

Tips die jij goed kan gebruiken tijdens een potje lovemaking 

We get it, altijd maar die voorspelbare standjes, daardoor wordt jullie seksleven saai. En mocht dat nou zo zijn, dan moeten jullie hier nodig iets aan doen. Maak jullie avontuurtjes in the bedroom dus nog spannender met deze spicy tips. Wedden dat het dan standje genieten wordt! 😉  

Bouw de spanning op 

Kruipen jullie vaak meteen op elkaar als jullie de slaapkamer in komen? Doe dit dan deze keer eens niet en bouw de spanning steeds meer op, en stel de seks zo lang mogelijk uit. Dit kun je doen met een heel lang voorspel en elkaar te blijven teasen, terwijl jullie allebei het liefste meteen van bil gaan. Door dit stiekeme spelletje zullen jullie heel erg opgewonden raken en is er een grote kans dat de s*ks nog veel en veel fijner wordt, omdat jullie dan echt verlangen naar elkaar.

Trek iets aan waar jij je sexy in voelt

Een lingeriesetje of een mooie satijnen pyjama kan een boost geven aan je zelfvertrouwen, dus trek iets aan waarvan je denkt dat je lover het mooi vindt, maar zeker ook iets waar jij jezelf sexy in voelt. Hierdoor kom jij namelijk goed in the mood.

Kijk samen iets spannends

Net als dat je een s*ksspeeltje samen kunt gebruiken, kun je natuurlijk ook samen naar een opwindende en spannende film kijken. Kijk wat voor jullie beiden werkt en waar jullie allebei opgewonden van raken. Misschien dat je uit zo’n spannende film nog wel wat inspiratie kunt halen om te gebruiken in the bedroom, right?

Zoek naar de PS-spot

Het gaat best vaak over de G-spot en grote kans dat jij deze ondertussen al kent, maar heb je al eens kennis gemaakt met de PS-spot? Deze perineal sponge-spot kun je vinden waar je vagina met je anus verbind, je zou dus kunnen zeggen dat de PS-spot zich tegenover de G-spot bevindt en je kan dit lekkere plekje dan ook bereiken via de achterwand van je va-jay-jay. Oh ja, good to know is wel dat dit plekje niet voor iedereen amazing zal zijn, dus als het niks voor jou is dan kun je natuurlijk altijd op zoek gaan naar iets anders. Zo lang je het maar probeert!