Lifestyle

Oei: mensen met dit sterrenbeeld worden dit jaar zwanger!

Het nieuwe jaar is voor vele mensen een nieuwe start, maar dit is toch wel een shock als jij je 2022 begint met een baby. Deze drie sterrenbeelden worden dit jaar nog zwanger. Het kan je droom of een nachtmerrie zijn, lees snel verder of jij de (on)gelukkige bent!

Oops! Mensen met deze sterrenbeelden worden dit jaar zwanger

Vaak komt dit voor in je dromen, maar écht zwanger worden?! Het kan je grootste nachtmerrie zijn zodra jij de eerste symptomen hebt van een zwangerschap. Voor deze sterrenbeelden wordt de nachtmerrie (of droom) werkelijkheid, want deze drie sterrenbeelden worden dit jaar zwanger!

Stier

De Stier is erg zelfverzekerd en heeft dus hierdoor ook weinig stress. De Stier heeft het volle vertrouwen in zijn of haar lichaam en dat komt natuurlijk hele-maal goed als je een zwangerschap hebt. Jullie zijn supergezond en nemen vaak de dagelijkse dosis vitamines! Maar Stier, jij kan soms best moody worden zodra er een verandering is, dit kan bij de zwangerschap dus zorgen voor extra mood swings!

Leeuw

Jij, Leeuw, bent super eigenwijs en zal denken dat die zwangerschap jou niet zo snel overkomt. Vaak neem je dan ook weinig safety measures voor de zwangerschap en dus is een baby een échte verrassing voor de Leeuw.

Maagd

Jij, Maagd, bent een echte planoholic! Jij hebt al je taakjes op orde en ook een zwangerschap heb jij gepland met je lover. Jij weet precies wanneer jij ongesteld bent, wanneer je eisprong is en wanneer je eventueel zou moeten testen voor een zwangerschap. Je loopt 10 stappen voor en het zal ook geen verrassing zijn als je zwanger bent. Maar Maagd, laat het ook een keer los dat plannen, en wees minder kritisch naar jezelf!

Bron: Flair