Love

Op deze plekken moet jij het écht nog een keer doen en zo word je niet betrapt

Vanilles*ks in bed is natuurlijk heerlijk, maar een hele goede manier om jouw seksleven up te spicen is om ook eens andere plekken uit te testen. Je kan natuulijk beginnen met de douche en keuken, maar openbare plekken zijn pas écht sexy en spannend. We hadden het eerder al over dé perfecte s*ksspot voor jou, maar deze kan jij zeker ook nog toevoegen aan je lijstje.

Op deze plekken moet jij het écht nog een keer doen en zo word je niet betrapt

Geen zorgen, we geven ook nog tips zodat niemand doorheeft wat jij eigenlijk aan het doen bent. Veel plezier!

In het park

Dit doe je perfect door een rok of jurk te dragen en gewoon bij de ander op schoot te schuiven. Jij stopt gewoon met bouncen als er een nietsvermoedende voorbijganger langskomt. Dan is er helemaal niks aan de hand. Het is dus echt heel dom als jullie al je kleren uit trekken. We snappen dat dat heel verleidelijk is, maar dan kan je je er echt heel lastig onderuit lullen. 

Een dakterras

Perfect, want het is buiten maar niemand kan je zien. Met kaarsjes maak jij het nog romantischer. Houd er wel rekening mee dat je het niet uit kan schreeuwen. De buren kunnen je niet zien, maar wel gewoon horen natuurlijk.  

Een tent

Privé en ook heel erg openbaar tegelijk. Perfecte combinatie dus! Tip: laat alle lampjes uit, anders kunnen jullie buren ook meegenieten. 

Een boot

Dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat jullie niet te wild heen en weer gaan. Dan sla je namelijk zo overboord. Oh, en als jullie toevallig langs een openbare plek varen, raden wij aan om vooral laag te blijven. In het bootje is missionaris je bestie!  

Steegje na het uitgaan

Deze hebben sommige van jullie misschien al van je bucketlist kunnen afstrepen, maar kan ook zeker niet vergeten worden. Het is misschien wel handig als je van tevoren al een beetje doorhebt hoe je staand kan vrijen. Het dragen van een jurkje of rokje is hierbij misschien handig. Wat niet handig is, is heel veel herrie maken. Straks denken mensen dat je moet worden gered.

In het bos

Be one with nature door lekker te vrijen in het bos. Let wel op waar je tegenaan staat. Je wil natuurlijk geen mos op je kleding en ook geen takjes in je haar.

Op het strand

En dan moet je natuurlijk lekker zelf weten of je het liever in het water doet of op het strand. Trek vooral een leuke bikini aan die je gemakkelijk naar de zijkant kan duwen en blijf uit de buurt van kinderen!!!

Must reads 👀