Beauty

Aha: dus dít is wat een groene bb cream met je huid doet

De één gaat voor de insta perfect look, de ander gaat liever voor wat minder make-up. Maar wist je dat er sinds kort een groene (!!!) BB-cream rondgaat? Het klinkt een beetje gek, maar het schijnt heel goed te werken!

Is groene BB-cream de nieuwe foundation?

Voor veel mensen is een BB-cream al onmisbaar in hun make-up routine. Maar wist je dat er sinds kort een groene BB-cream rondgaat? Iel… Of werkt het juist goed?

Verschil met foundation

Een BB-cream is anders dan een foundation. Een foundation heeft meer dekking en is minder natuurlijk. Een BB-cream is juist veel lichter: het is vaak wit, en wanneer je het op je huid uitsmeert geeft het een lichte dekking. Ook krijg je van een BB-cream vaak een meer glowy look dan van een foundation. Een BB-cream is dus wat natuurlijker dan een foundation. Wil je weten welke BB-creams goed zijn? Wij hebben de beste voor je uitgezocht! 

Groene BB-cream

Maar wat doet een groene BB-cream dan? Nee, het laat je huid niet met een vieze, groene waas achter. Groene BB-cream is vaak heel lichtgroen in kleur, maar zodra je het hebt uitgesmeerd zie je dit niet meer. In het kleurenpalet liggen rood en groen tegenover elkaar. Dit betekent dat groentinten rood corrigeren, omdat ze tegenovergesteld van elkaar zijn. Als je een groene BB-cream gebruikt corrigeert dit dus de roodtinten die je hebt in je huid. Je krijgt een natuurlijke, glowy look die ook nog eens al je puistjes en roodheden corrigeert. Bye bye pimples!

Must reads 👀