Lifestyle

Deze sterrenbeelden geven het beste advies

Naar wie ga jij als je advies nodig hebt? Grote kans dat die persoon één van deze sterrenbeelden heeft. Want volgens hun sterrenbeeld geeft die persoon het beste advies. De één kan het nou eenmaal beter dan de ander, it is a gift! 

Deze sterrenbeelden geven het beste advies!

Sommige mensen zijn nou eenmaal beter in advies geven dan de ander, en dat heeft dus te maken met je sterrenbeeld. Deze volgende sterrenbeelden kunnen gewoon praktisch als een lifetime coach aan de slag!

Steenbok

Steenbokken geloven écht niet in dat kleinzerige gedoe, wie een probleem heeft moet zich gewoon niet zo kinderachtig gedragen. We zijn inmiddels allemaal volwassen dus je gedraagt je er ook maar naar, volgens de Steenbok. De Steenbok komt met allemaal praktische oplossingen voor al je problemen en dat is dus hartstikke handig als je bijvoorbeeld even een reality check nodig hebt.

Weegschaal

Een Weegschaal is een uitstekende bemiddelaar. Heb jij ruzie met een vriendin van je? Dan weet jij al wie je moet gaan bellen. De Weegschaal is goudeerlijk en ze bekijken alles vanaf beide kanten. En op die manier komen ze met een oplossing waar iedereen tevreden over is. Dr.Phil is er helemaal niks bij!

Vissen

De Vissen zijn écht straight to the point! Ze draaien er niet omheen en vertellen precies waar alles op staat. En dat is dus precies wat jij nodig hebt als je advies wilt! Vissen zijn geen twijfelaars, maar hebben wel veel empathie, want ze weten hoe moeilijk het is om een beslissing te maken. Je voelt je extreem op je gemak als je jouw gevoelens vertelt aan een Vis.

Bron: andC.tv