News

Leni Klum, de dochter van Heidi, ondergaat een mega transformatie en wij zijn fan

Of je haar wel of niet kent, je kan niet ontkennen dat Leni Klum een beauty is! Leni en Heidi zijn écht als twee druppels water, maar Leni is een mega transformatie ondergaan met haar haren. Uiteraard staat haar dit ook écht ge-wel-dig, we are a fan! 

Leni Klum ondergaat een transformatie met haar haren

Wie zit er niet in een midlifecrisis en besluit om je haar he-le-maal anders te doen, bij de één werkt het wat meer dan de ander. Maar wat Leni heeft gedaan, dat staat haar prachtig! Ze heeft haar blonde lokken ingewisseld voor een bruine coupe, en wij willen dit ook!     

De dochter van Heidi Klum

Een aantal maanden geleden maakte Leni haar debuut als model op de catwalk van Dolce & Gabbana. Sindsdien is ze eigenlijk niet meer weg te denken uit de mode-industrie en zo zien we haar dan ook verschijnen op verschillende covers. Zo verscheen ze op de cover van Harper’s BAZAAR Kazakhstan in december 2021 en in ELLE Russia samen met haar moeder Heidi Klum.

View post on Instagram
 

Leni’s transformatie

Natuurlijk konden wij niet achterblijven en zijn we deze beauty blijven volgen. En toen Leni haar nieuwe coupe deelde, moesten we wel even twee keer kijken. Ze plaatste een backstage foto tijdens haar nieuwe shoot met de caption: ‘’Lunch break… Notice something different?’’ Uhh, JA! Natuurlijk zien wij iets anders, ze heeft namelijk haar blonde lokken ingeruild voor team brunette! Het staat haar natuurlijk écht geweldig, er is ook bijna geen negatieve comment te vinden onder haar post. We hopen ook dat deze look een tijdje bij haar blijft.

View post on Instagram
 

Must reads 👀