Love

Deze originele dingen kan jij doen op Valentijnsdag met je lover

Tijdens Valentijnsdag zet je je lover het liefste een beetje extra in het zonnetje, maar iets leuks voor jullie samen organiseren is nog best een opgave. Maak je vooral niet druk, want wij hebben de meest originele dingen die je tijdens Valentijnsdag kunt doen voor jou op een rijtje gezet! 

Deze originele dingen kun je tijdens Valentijnsdag doen met je lover

Nu Valentijnsdag op maandag valt, is er een grote kans dat jij en je liefje gewoon moeten werken en is er niet zoveel tijd om leuke dingen te doen. Maar gelukkig kun je ook ‘s avonds nog de leukste dingen doen, zodat de dag van de liefde evengoed genieten voor jullie wordt!

Samen naar de wellness

Even helemaal zen worden tijdens een intiem avondje naar de wellness, dat is natuurlijk wat je wil op Valentijnsdag. Neem een lekkere massage, ga in het bubbelbad en geniet van al die heerlijke hete sauna’s. Wij dromen al weg bij het idee! Mocht je nou geen sauna in de buurt hebben? Lees dan ons eerder geschreven artikel over de mooiste sauna’s in Nederland. 

View post on Instagram
 

Picknicken in de woonkamer

Buiten picknicken is in deze tijd van het jaar niet zo’n heel geslaagd idee, want naast dat het mega koud is en het hoogstwaarschijnlijk regent, is het niet heel romantisch om ‘s avonds in een donker park te zitten… Geen zorgen, want je kunt ook gewoon samen een inside picknick in de woonkamer houden. Leg een groot picknickkleed  met veel comfy kussentjes neer, steek de kaarsjes aan en haal lekkere dingetjes bij de supermarkt. Hierbij kun je denken aan een wijntje, hartjessnoepjes en als je echt wilt uitpakken kun je altijd aardbeien in chocolade dopen. Dat belooft een hele mooie avond te worden!   

View post on Instagram
 

Ga samen schaatsen

Grote kans dat we aankomende Valentijnsdag niet kunnen schaatsen op natuurijs, zoals afgelopen jaar, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Je kunt namelijk ook gewoon samen een indoor ijsbaan op zoeken. Neem een kan warme chocolade melk mee, koekjes en natuurlijk een bus slagroom zodat jullie tijdens een break even gezellig samen kunnen genieten.  

View post on Instagram
 

Een wijnproeverij

Een wijnproeverij is altijd een goed idee, want lekker samen wijntjes drinken en doen alsof jullie mega veel verstand hebt van al die soorten die je naar binnen slokt zal vast een aantal hilarische momenten opleveren. Oh ja, mocht je een wijnproeverij nou een beetje te duur vinden? Dan kun je natuurlijk ook altijd je eigen wijnproeverijtje at home creëren. Haal een aantal soorten wijn in huis die je nog niet kent en het feest kan beginnen. Grote kans, dat dit vaak nog intiemer is dan een wijnproeverij buiten de deur!  

View post on Instagram
 

Een portret van elkaar schilderen

Samen even lekker creatief aan de slag gaan is mega gezellig en levert de leukste momenten op. Haal twee canvasdoeken en verf in huis en ga aan de slag. Ook al heeft jouw vriend/vriendin misschien geen talent heeft voor schilderen, zul je wel meteen zien hoe hij/zij jou eigenlijk ziet, want waarop legt jouw lover de meeste nadruk en welke kleuren worden er gebruikt bij het omschrijven van jou?  

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀