News

Deze handsome crimineel gaat viral en wij snappen he-le-maal waarom

Roos-Sanne

Toen de Engelse politie op zoek was naar de 37-jarige voortvluchtige crimineel Jonathan Cahill besloten ze dat het een goed idee was om zijn mugshot te delen op Facebook. En een goed idee was dit zeker, want hij is opgepakt! Maar niet omdat zo veel mensen hem achter de tralies wilden zien…

Engelse crimineel opgepakt nadat zijn mugshot viraal ging op het internet

De Britse crimineel Jonathan Cahill is opgepakt op een wel heel bijzondere manier. Zijn mugshot werd massaal gedeeld op Facebook omdat vrouwen hem zo knap vonden!

 

Voortvluchtig

De 37-jarige ”fit felon” was al eerder opgepakt voor woninginbraak. In september van het afgelopen jaar werd hij weer vrijgelaten, maar hij had zijn lesje kennelijk nog niet geleerd! Een paar maanden later brak hij opnieuw in, waarna hij vluchtte van de politie. Omdat ze geen succes hadden met het opsporen van de voortvluchtige besloten ze zijn foto te delen op Facebook. Maar in plaats van tips kregen ze vooral reacties van vrouwen die hem wel zagen zitten!

 

Reacties

Op de post van de politie kwamen heel veel reacties van vrouwen die de crimineel wel zagen zitten. Iemand reageerde ”If I find him can I keep him?” en een ander zei ”Send him my way if you find him”. Hij viel dus goed in de smaak!

 

Inmiddels is de knappe crimineel opgepakt en wordt hij vastgehouden door de West Yorkshire Police.

Must reads 👀