Lifestyle

Pijnlijke boobies tijdens of na het sporten? Hier komt het door en dit kan je eraan doen

Even hardlopen, naar de gym of gewoon een teamsport. Een echte hel voor sommige dames onder ons. Pijnlijke borsten kan het plezier van sporten namelijk echt voor je verpesten. We got you! Die pijn kan namelijk hierdoor komen en wij weten hoe je het kan oplossen.

Pijnlijke boobies tijdens of na het sporten? Hier komt het door en dit kan je eraan doen

Met deze oplossing kan jij gewoon weer plezier hebben tijdens je lievelingssport. Dan heb je alleen nog maar last van het gebrek aan zuurstof, verzuring en het gevoel dat je elk moment kan overgeven. You’re welcome, honey.

Cup A of D, dit werkt voor iedereen

Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de vrouwen last heeft van haar borsten tijdens of na het sporten. En dat heeft niet met de grootte van je boobies te maken. Een kwart van de dames met een A-cup heeft last van haar borsten tijdens het sporten. Deze tips gelden dus voor alle boobies, in wat voor soort of maat dan ook. 

Geen goede sportbeha

Je sportbeha is ondertussen oud of gewoon heel erg goedkoop geweest. Dan geeft hij niet de juiste ondersteuning en dat zorgt ervoor dat jij last krijgt van je boobies. Een sportbeha met beugel kan ook vervormen en superpijnlijk langs je huid wrijven. Weggooien die handel! 

Schurende kleding

Sportkleding die langs je borsten beweegt terwijl jij aan het zweten bent, kan gaan schuren. En dat veroorzaakt pijnlijke tepels.

Menstruatie

Natuurlijk heeft die k*tperiode (letterlijk, haha) óók nog eens invloed op je borsten. Tijdens je menstruatie kunnen jouw boobies gevoeliger zijn en dat kan die pijn tijdens het sporten veroorzaken. Meh..

Te intensief

Door al dat springen en rennen bouncen jouw boobies op en neer. Hoe meer gebounce, hoe pijnlijk het wordt. 

Dé oplossing

Heel simpel eigenlijk; een goede sportbeha. En die mag best wel wat kosten hoor. Maar als de juiste sportbeha jou die pijn kan besparen, vinden wij het een goede oplossing.