News

Dit zijn alle meiden die straks elke week om Thomas strijden in De Bachelor!

Nog twee weekjes wachten en dan kunnen we genieten van een nieuw seizoen van De Bachelor met Thomas! Eindelijk is nu ook bekend wie de meiden zijn die het hartje van onze Bachelor gaan misschien wel gaan veroveren. Dit zijn de deelnemers van De Bachelor 2022!

Dit zijn de meiden die meedoen aan De Bachelor 2022

Ook kunnen we natuurlijk niet wachten tot de Belgische Bachelor begint met Fabrizio, die ook elk moment uitgezonden kan worden. Ben jij benieuwd naar de 16 prachtige meiden die in Mexico gaan strijden voor Thomas zijn liefde? Wij stellen ze natuurlijk aan jullie voor! You are very welcome.

Daniek

Deze 24-jarige Hengelose brunette is werkzaam als styliste. En is ook zeker niet vies van een beetje actie! Daniek probeert graag nieuwe dingen uit en is ook zeker niet bang om te falen, we gokken dus dat ze wel aan haar trekken gaat komen daar!

Bron: Jasper Suyk

Demi

Demi is 26 jaar en is ook super open! Ze heeft nul moeite om nieuw contact aan te gaan met mensen en gelukkig komt dat goed van pas, want ze werkt als kapper. Ondanks Demi haar blonde lokken is ze to-taal geen meisje-meisje en ze kan dan ook niet wachten om Mexico te gaan ontdekken, samen met Thomas dan natuurlijk.

Bron: Jasper Suyk

Diandra

Another D in the house, de Gooische Diandra van 27 staat mega sterk in haar schoenen. Haar passie ligt ook in de modewereld en het maakt haar écht niet uit wat anderen van haar vinden. The real powerwoman! Verder houdt ze enorm veel van haar vrienden en familie.

Bron: Jasper Suyk

Faith

De 22-jarige Faith uit Rotterdam woont nog bij haar ouders en is in between jobs. Zij staat ervoor dat ze nog niet uit huis gaat, tenzij ze de ware heeft gevonden! Misschien is ze dan niet zo’n waaghals als Thomas, maar wie weet trekt hij haar over de streep. 

Bron: Jasper Suyk

Frederique

De 26-jarige topsportroeier is mega vurig! Frederique werkt als een data-analiste bij een grote bank en heeft totaal geen moeite om haar laptop thuis te laten om op het vliegtuig richting Mexico te stappen! You go girl!

Bron: Jasper Suyk

Indigo

Dit bezige bijtje is een fashionstudente, hostess én marketeer en dat op de leeftijd van 21! Ze is opzoek naar échte liefde en hoopt dat dus bij Thomas te kunnen vinden. Indigo komt uit Friesland, maar is he-le-maal gesetteld in Amsterdam.

Bron: Jasper Suyk

Inge

Inge is de oudste van het stel, maar dat betekent niks natuurlijk! Deze 30-jarige carrièretijger werkt als een manager bij een recruitmentkantoor en woont in Amsterdam. Klinkt als iemand die alle zaken op oorde heeft! Wie weet maakt zij Thomas’ plaatje helemaal af.

Bron: Jasper Suyk

Karen

Karen is 22 jaar, superlief en zachtaardig. Ze heeft de neiging om zichzelf weg te cijferen en zet vaak anderen op de eerste plek, oei! Hopelijk heeft ze hier geen last van tijdens haar avontuur, want dat zal zonde zijn. Hopelijk kan Thomas haar de confidence geven die ze nodig heeft. 

Bron: Jasper Suyk

Linde

Deze 24-jarige meid is een écht gezelligheidsdier, wat een hele goede match met Thomas zou kunnen zijn! Ze werkt nu in de horeca, maar zou het liefste haar werk in de zorg weer oppakken. Linde zit vol met energie en gaat echt voor iemand als zij diegene wil.

Bron: Jasper Suyk

Lysette

Lysette is 25 jaar oud en komt uit Dokkum. Ze werkt als leerkracht daar, maar ze gaat binnenkort verhuizen naar Amsterdam en is helemaal ready! Lysette gaat vol zelfvertrouwen dit avontuur aan want in de afgelopen jaren heeft ze veel persoonlijke groei gemaakt! 

Bron: Jasper Suyk

Maureen

Deze 22-jarige Maureen heeft een tijdje in Australië gezeten, maar is weer terug op Nederlandse bodem. De reislust is dus al een overeenkomst met Thomas! Wel heeft Maureen de neiging om hard to get te spelen, ga je het daarmee redden met de 16 andere dames? 

Bron: Jasper Suyk

Merel

Merel is 26 jaar en komt uit Amsterdam. Ze is bijna afgestudeerd als tandarts en heeft dus mega veel ambitie! Een echt voorbeeld van beauty and the brains. In haar vrije tijd kan je haar vinden op het hockeyveld of gewoon lekker op een terrasje. 

Bron: Jasper Suyk

Michelle

Michelle is 24 jaar en handelt in auto’s en caravans. Wow, die hadden we niet verwacht, maar ze weet dus wel precies hoe ze iemand voor zich moet winnen! Zal Thomas deze meid aankunnen? 

Bron: Jasper Suyk

Patricia

Patricia is 23 jaar oud en komt uit Groningen. Ze is een echte entertainer want ze is teamleider van een animatieteam, maar ze doet ook haar werk als wimperstyliste. Zou ze met haar moves Thomas kunnen inpakken? Met haar vrolijke kant moet dat zeker geen probleem zijn. 

Bron: Jasper Suyk

Romy

Deze 27-jarige is een échte stoere chick en werkt als een radio-DJ. Ze heeft een veelbewogen jeugd gehad en heeft dus superveel levenservaring! Maar nu wil zij zich volledig focussen op de liefde. Good luck girl!

Bron: Jasper Suyk

Yaël

En als laatste hebben we Yaël! Deze 29-jarige Amsterdammer werkt nu als ZZP’er, maar ze heeft een studie Psychologie gedaan. Naast haar job heeft ze een online business in kleding en accessoires. Zeker een bossy lady! Yaël gaat op haar gevoel af en heeft ook behoorlijk wat temperament, maar wij denken dat Thomas die wel aankan! 

Bron: Jasper Suyk