Love

OMG: deze bizarre feitjes over een steamy vrijpartij wist jij sowieso nog niet

Een steamy vrijpartij, we houden er stiekem allemaal van, maar over zo’n geweldige nacht in the bedroom praten is  anno 2022 nog best wel een taboe. Om dit taboe toch te kunnen doorbreken hebben wij de meest bizarre feitjes over een vrijpartij voor jou op een rijtje gezet en het zal je echt verbazen, girl! 

Deze bizarre feitjes over een vrijpartij wist je sowieso niet

Deze bizarre feitjes over de vrijpartij zijn ideaal voor een kringetjesverjaardag, een saaie dag op kantoor of een lange lesdag waar maar geen einde aan komt. Wedden dat jij met deze feitjes iedereen weer aan het lachen maakt?

1. Er zijn 4 pausen overleden tijdens de seks

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen; er zijn al vier pausen tijdens de seks overleden en dat is best bijzonder, want pausen mogen eigenlijk helemaal geen seks hebben… 

2. Witte hoogopgeleide vrouwen hebben het meeste anale seks

Witte hoogopgeleide vrouwen hebben de meeste anale seks. En mocht je nog twijfelen, dit betekent dat zij ook meer anale seks hebben dan homo’s. Onverwachts? Best wel! 

3. De linker testikels hangen bij mannen vaak lager dan de rechter

Van de testikels wisten we dat ze in de zomer iets meer hingen dan in de winter, maar dat de linker testikels vaak wat lager hangen dan de rechter, daar hadden wij nog nooit van gehoord. Check jij dit vanavond ook even bij je lover? Want nu je dit weet, moet je er wel naar kijken, right? 

4. Grote kans dat jij verwekt bent op een IKEA-bed

1 op de 10 kinderen in Europa is verwekt op een IKEA bed, dus als je toch al 10 vlaggen in je Instagram bio hebt gezet van de landen waar je voor een inimini gedeelte uit zou komen, dan zou je eigenlijk ook meteen de Zweedse vlag wel kunnen toevoegen… Hebben jouw ouders een IKEA bed? 

5. Vrouwelijke pinguïns doen aan prostitutie

Ja, die schattige pinguïns doen echt aan prostitutie… Onderzoekers observeerden hoe vrouwelijke pinguïns seks hadden met mannelijke pinguïns die hun partner niet waren, in de ruil voor steentjes om een nestje te kunnen bouwen. 

6. Ga ouderdom tegen met sperma

Je zou het bijna niet geloven, maar sperma wordt gebruikt als crème tegen ouderdom, het zorgt er namelijk voor dat de huid strakker wordt. Zo’n klodder sperma op je gezicht ruikt waarschijnlijk niet zo lekker als een normale crème, maar een goedkope oplossing is het zeker! 😉 

7. Mannen die selderij eten zijn aantrekkelijker

Mannen die selderij eten worden al snel aantrekkelijker gevonden door vrouwen, want door de bestanddelen die in selderij zitten geeft het mannelijke lichaam signalen en geuren af die vrouwen aantrekken. Dat wordt dus als een malle aan de selderij zitten, mannen…

8. 12% van de mensen heeft wel eens seks gehad op de werkvloer

Tja, een vluggertje in de bezemkast of in een verlaten vergaderruimte klinkt niet zo verkeerd als je iedere keer aan het flirten bent met die ene leuke collega!

 

 

Must reads 👀