News

Oh, gos: Dusty van EOTB krijgt een eigen serie en dit is waar het over gaat

Roos-Sanne

Één van de meest spraakmakende typetjes in heel Ex On The Beach, dat is hij zeker. Dusty heeft op het eiland heel wat drama veroorzaakt. Een maand nadat zijn deelname werd uitgezonden kregen we het vreselijke nieuws dat Dusty in een scooterongeluk was gekomen en dat zijn toestand zeer kritiek was. 

Ex-deelnemer EOTB, Dusty, krijgt een eigen serie

Dusty heeft na zijn ongeluk anderhalve week in coma gelegen, waarna hij een zwaar revalidatieproces doormaakte. Hij heeft nu nog steeds last van de gevolgen van zijn ongeluk. Toch lijkt hij het leven weer een beetje op te pakken. Hij wil zelfs meedoen aan Temptation Island met zijn nieuwe liefde!

Eigen serie

Volgens Juicechannel zou Videoland contact hebben met Dusty om een serie over zijn revalidatieproces te maken. Juice Channel vertelt dat ze door ‘betrouwbare bronnen’ weten dat deze realityserie er echt gaat komen. ”De serie zou gaan over het leven na zijn zware ongeluk van afgelopen jaar, en hoe hij de draad weer heeft opgepakt. Of ze op dit moment al aan het filmen zijn is niet duidelijk, maar dat de serie er gaat komen is zo goed als rond,” vertellen ze. 

Geen bevestiging

Dusty heeft zelf nog niet bevestigd of deze serie er ook daadwerkelijk gaat komen. Op zijn Instagram heeft hij wel een foto geplaatst met de caption: ”Glimlach een beetje, we krijgen weer wat te doen in deze tijd”. Zou hij daarmee het maken van zijn eigen serie bedoelen?

View post on Instagram