Love

Alles wat je wilt weten over standje 68

Nee, we hebben echt geen typfout gemaakt. En we bedoelen niet standje 69. Standje 68 bestaat namelijk echt en wordt ook wel het kleine zusje van standje 69 genoemd. Heb jij hier nou, net als wij, ook nog nooit van gehoord? Lees dan snel verder, want dit standje is echt mega relaxed en zeker het proberen waard! 

Alles wat je wil weten over standje 68

Standje 68 is in tegenstelling tot standje 69 een stuk relaxeter en zeker even het proberen waard. Maar hoe werkt dat standje nou eigenlijk? Nou dat is best simpel, bij dit standje bevredig je elkaar namelijk niet tegelijk, maar liggen jullie er allebei heel erg chill bij. Een persoon gaat  op zijn rug liggen met zijn knieën gebogen en met de voeten plat op het bed. De ander gaat hier dan boven op liggen met de billen bij de borst en het gezicht bij de dijen. Je kan je wel een beetje inbeelden hoe dit eruit zou moeten zien, toch? Na ultiem genoten te hebben is het tijd voor de wissel, dan is het namelijk aan de ander om verwend te worden, want zoals je misschien wel kan begrijpen is het anders vrij egoïstisch! 

Andere standjes om tot een hoogtepunt te kunnen komen

Mocht je bij dit standje nou moeilijk tot een hoogtepunt kunnen komen? Dan zou je natuurlijk ook altijd de standjes girls on top, missionaris, doggy, lepeltje-lepeltje en surfen kunnen proberen, want misschien dat deze standjes voor jou wel het antwoord op zijn. De beste standjes voor vrouwen draaien namelijk allemaal om de stimulering van de G-spot en deze zit 2,5 tot 5 centimeter diep in de vag verstopt aan de buikzijde. Klinkt makkelijk te vinden, maar niks is minder waar, want hier wordt vaak niet zoveel aandacht aan besteed tijdens de sexy time... Oh ja, en mocht je nou echt niet tot een hoogtepunt kunnen komen tijdens de seks, dan is er echt helemaal niks mis met je en hier moet je je vooral niet druk om maken. Heel veel vrouwen hebben hier namelijk last van en dan kun je het beste gewoon op zoek gaan naar wat voor jou werkt. Zo zou je dan ook kunnen denken aan handwerk of een speeltje wat voor jou werkt.