Lifestyle

OMG: de fijnste mobiele provider verkoopt nu ook smartphones

Instagram, TikTok, Snapchat, Whatsapp.. En dat kan allemaal via, jawel, je smartphone! Tegenwoordig kunnen we ook echt niet meer zonder. Mocht jij nou in need of een nieuwe telefoon zijn, dan kan je vanaf nu ook bij Simyo aankloppen! Zij begonnen als Sim Only aanbieder, maar hebben ervoor gekozen om nu ook een mega aanbod aan smartphones toe te voegen aan het assortiment. 

Deze mobiele provider, Simyo, verkoopt vanaf nu ook smartphones

Simyo, het dochterbedrijf van KPN, wilde maar wat graag meegaan in de wensen van hun klanten. Om die reden hebben zij enorm veel smartphones toegevoegd aan hun assortiment. Binnenkort kan jij dus je nieuwe telefoon via Simyo aanschaffen. Yay!  

Van Sim Only aanbieder naar nieuwe én refurbished smartphones

De mobiele provider had binnen no time door dat wij graag een smartphone bij ons abonnement willen hebben. Daarom kozen ze ervoor om niet alleen nieuwe, maar ook refurbished smartphones bij hun sim only-abonnementen aan te bieden. Zo kan je een nieuwe iPhone, Samsung, OPPO en nog veel meer merken smartphones in hun assortiment vinden.  

Simyo

“Simyo beweegt als provider mee met de klant. Wanneer wij merken dat de Simyo klant behoefte heeft aan een telefoon bij zijn abonnement, dan blijven we uiteraard niet achter. Super dat we de Simyo klanten vanaf vandaag blij kunnen maken met het enige wat we tot nu toe niet konden aanbieden als Sim Only provider: een telefoon. Klanttevredenheid staat bij Simyo op nummer één.” 

– Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN

Fijn voor de portemonnee

Oh ja, en om de betaling hoef je je ook niet (direct) zorgen te maken. Je kan er namelijk voor kiezen om je nieuwe of refurbished smartphone in één keer af te betalen, maar je hebt ook de optie om dit gespreid te doen over een periode van twee jaar. Huidige klanten van Simyo kunnen trouwens ook makkelijk hun abonnement verlengen of er bijvoorbeeld een nieuwe smartphone aan toevoegen. In dat geval worden er zelfs geen aansluitkosten in rekening gebracht. Chill! 

De beste mobiele provider

We hebben natuurlijk enorm veel mobiele providers in ons koude kikkerlandje, maar er is er maar eentje die tot vijfentwintig (!) keer toe door de Consumentenbond is verkozen tot beste mobiele provider. Dat dit de beste keuze is, is dus vrij obvious. Ze hebben onder andere een goede service, fantastisch bereik, het allersnelste internet en worden gemiddeld met een 9 beoordeeld. Snel eens naar dat aanbod van refurbished en nieuwe smartphones van Simyo kijken dus, girl!  

Watch on YouTube

Benieuwd naar het mega aanbod van Simyo? Kijk dan even op hun website, daar vind je alle nieuwe én refurbished smartphones van Simyo.  

In samenwerking met Simyo