Love

Aan deze dingen kun je merken dat je een langetermijnrelatie hebt

Roos-Sanne

Sommige relaties eindigen, anderen blijven voor altijd. Maar waaraan merk je nou of je in een relatie zit die potentie heeft om langdurig, of misschien wel voor altijd te zijn? Let’s find out!

Hieraan merk je of jouw relatie lang stand gaat houden

Misschien weet je al zeker dat jij en je lover later gaan trouwen, maar misschien weet je dat nog helemáál niet. Natuurlijk weet je nooit zeker hoelang jouw relatie zal duren. Toch zijn er wel een paar punten waaraan je kan herkennen of jouw relatie goed zit. Dit zijn ze!

1. Je kan jezelf niet met iemand anders voor je zien

Dit is een belangrijke! Als jij je niet kan voorstellen dat je ooit iemand anders zou daten, dan weet je dat het goed zit.

2. Je partner vindt jouw quirks schattig

Waar je van anderen wel eens hebt gehoord dat het raar of vervelend is, vindt jouw partner jouw eigenaardigheden juist schattig!

3. Samen slaap je beter

Dit betekent niet dat je wakker moet liggen als je alleen slaapt, maar je vindt het tóch fijner om samen met je partner te slapen. Daarom is het ideaal om samen te wonen!

4. Je partner is aardig voor je ouders en vrienden

En hij doet het niet alleen om jou te pleasen. Nee, hij wil echt een band met ze opbouwen.

5. Ook als je je ergert vind je hem/haar nog leuk

Tuurlijk is het normaal dat je partner je soms kan irriteren. Maar ook dan zou er niet meer dan een stom grapje of oogcontact nodig moeten zijn om tóch stiekem in de lach te schieten.

6. Jullie plannen je toekomst samen

Over vijf jaar gaan backpacken in Australië? Of in 2033 een reis maken door China? Jullie hebben het al helemaal uitgestippeld. 

7. Als er iets gebeurt is hij/zij de eerste die het weet

Heb je je teen gestoten aan de tafelpoot? Of gaf iemand je net een boze blik in de trein? Jij appt het meteen naar je partner, hij/zij moet tenslotte wel álles over jou weten hè!

8. Jullie steunen elkaar door dik en dun

Het maakt niet uit of je huilend en schreeuwend naar je partner toe gaat, je weet dat het wel goed zit. Hij/zij steunt jou onvoorwaardelijk en je hoeft niet bang te zijn dat jouw hysterische gedrag hem/haar afschrikt.

9. Wanneer anderen klagen over hun partner kan jij er eigenlijk niet over meepraten

Ja, natuurlijk is het vervelend als jouw partner zijn of haar vieze sokken niet in de was heeft gegooid, maar dat ben jij allang vergeten. Echte problemen hebben jullie niet, en zo wel? Dan heb jij niet de neiging om dit met de hele wereld te delen. 

10. Na langere tijd samen geweest te zijn missen jullie elkaar als je weer uit elkaar bent

Al is het maar een dag dat jullie apart zijn, nadat jullie (na bijvoorbeeld een vakantie) continue bij elkaar zijn geweest en de ander ergens naartoe moet missen jullie elkaar direct. Toch wel saai zo zonder elkaar. 

11. Apptaaltje

Iedereen appt verschillend, maar van jij en je partner weten direct van elkaar hoe jullie iets bedoelen. Cute!

12. De kleine dingetjes

Zijn jullie allebei ontzettend moe, maar gaat je partner ‘s avonds voor jou nog naar buiten om de hond uit te laten? Dan weet je dat hij echt veel voor je over heeft. Zo zie je maar weer dat het in de kleine dingetjes zit.

13. Jullie plannen komen overeen

Als je nog jong bent hoeft dit echt niet per se, de meeste mensen willen totaal andere dingen in hun mid twenties dan dat ze in hun tienerjaren wilden. Maar als jullie allebei op de leeftijd zijn om serieus te worden over het leven en jullie toekomst, is het natuurlijk wel handig als jullie plannen een beetje overeenkomen.