Love

Aha: dit veroorzaakt dus die penetrante geur na het vrijen

Hebben jullie net een steamy sessie in the bedroom achter de rug, ruik je meteen zo’n penetrante geur… Niet echt sexy, maar hoe komt dat nou eigenlijk? Het is iets dat ons veel bezig houdt, maar maak je vooral niet druk. Er is namelijk niks geks aan de hand, want dit is namelijk de reden van die penetrante geur! 

Dit veroorzaakt dus die penetrante geur na het vrijen

Uit onderzoek blijkt namelijk dat de die penetrante geur na de seks ontstaat door het mannelijk goedje in combinatie met jouw afscheiding en dat komt doordat het juist een hoge pH-waarde heeft en afscheiding juist weer een lage. Je raadt het vast al, als die twee dan dus samenkomen vindt er een chemische reactie plaats die weer zorgt voor een nieuwe geur. En dat is dus wat jij ruikt nadat jullie flink tekeer zijn gegaan in the bedroom… Oh ja, als je een condoom gebruikt gaat deze geur ook niet aan jou voorbij, want het rubber zorgt in combinatie met zweet en de lage pH-waarde van de flamoes ook voor een bijzondere geur… Niet echt awesome, maar we moeten het er maar mee doen…

De geur hoort niet echt te stinken

Ondanks dat het niet naar roosjes ruikt, hoort het niet echt te stinken en al helemaal niet visachtig te ruiken. Mocht dit nou wel het geval zijn, dan kun je het beste een afspraak maken met de huisarts, want het kan zijn dat je vaginale bacteriën niet helemaal in balans zijn. Zo kan dit een schimmelinfectie zijn en dat kan dus zorgen voor zo’n penetrante geur. 

Must reads 👀