Love

Deze dingen moet jij echt overslaan bij je eerste keer

Die ontmaagding ziet er altijd superromantisch en geweldig uit in de romcoms die we kijken. Toch is die eerste keer voor de meeste meiden helemaal niet zo amazing. Het kan pijn doen en door die hoge verwachtingen ook nog eens teleurstellend zijn. Wij hebben wat tips voor je verzameld, zodat jouw eerste keer zo fijn mogelijk voor jou verloopt.

Deze dingen moet jij echt overslaan bij je eerste keer

Natuurlijk zijn er geen dingen die je echt moet doen, of juist echt niet. Dat is namelijk voor iedereen anders. Naarmate jij meer experimenteert kom je er vanzelf achter wat voor jou werkt en wat niet. Maar voor je allereerste keer is het misschien handig om de volgende punten in ieder geval niet te doen. 

Hoge verwachtingen hebben

We zeiden het net al, maar de eerste keer is echt nooit perfect. Voor de beste uitkomst kan jij het beste geen verwachtingen hebben. Laat het lekker op je afkomen.

Niet zeggen dat dit je eerste keer is

Je denkt misschien dat het voor de ander een afknapper is dat jij nog geen s*ks heb gehad, maar als de ander je echt leuk vindt zal dit absoluut geen probleem zijn. Het zal voor jou alleen maar beter zijn dat je bedpartner het weet. Zo kunnen jullie het rustig aan doen en kan jij aangeven wat fijn is en wat niet.

Onmogelijke standjes

Die eerste keer doet waarschijnlijk pijn, wij raden daarom aan gewoon voor de vanilla standjes te gaan die perfect zijn voor de eerste keer. Die onmogelijke standjes komen vanzelf wel en raden wij (voor nu nog) niet aan.

Over je grenzen heen gaan

Geef altijd aan wat voor jou werkt, en wat niet. Die eerste keer is niet zomaar iets, geef het aan als het pijn doet! En doe vooral niks wat je zelf niet wil. Desnoods stoppen jullie en proberen jullie het een andere keer weer. Alles op zijn tijd.