Beauty

Oeh! In deze kleur wil jij je haar verven volgens je sterrenbeeld

2022: weer een jaar vol haartrends, nieuwe kapsels en stijlen. Maar als die opties je allemaal niet voldaan laten voelen, dan is het misschien tijd voor een nieuw kleurtje. Kan je nou niet kiezen? Geen probleem, de perfecte kleur voor jou staat gewoon in de sterren geschreven.

In deze kleur wil jij je haar verven volgens je sterrenbeeld

Wil je nou niet meteen je hele coupe verven, dan hebben wij een tussenoplossing. Het perfecte kapsel voor jou staat namelijk ook voor jou in de sterren geschreven. Als je ze combineert ben je natuurlijk helemaal fabulous!

Ram – rood

Want jouw vurige karakter moet natuurlijk wel matchen met je kapsel!

Stier – dip dye

Je haar compleet veranderen is niks voor jou, maar de onderkant een ander kleurtje geven voorziet jou van een net andere look. Welke kleur is natuurlijk aan jou, maar stap vooral een keertje uit je comfortzone!

Tweeling – pastel

Een zacht kleurtje voor jouw zachte karakter. Match made in heaven!

Kreeft – bronde

Bronde is de haarkleur van nu! Niet bruin of blond, maar bronde. Perfect voor de Kreeft, want zo houd jij je lokken zacht, egaal en vertrouwd; maar toch net even wat anders.

 

Leeuw – lichtblond

Hoewel jij veel geeft om je uiterlijk, vind jij een fel kleurtje net even iets te heftig. Omdat je iets teveel bezig bent met de mening van anderen. 

 

Maagd – donkerbruin

Voor jou is het belangrijk dat je haar altijd goed zit! Daar hebben de sterren voor jou de perfecte kleur voor uitgekozen: donkerbruin! 

 

Weegschaal – strawberry blonde

Een zachte kleur is voor jou het mooist, dat past namelijk het mooist bij jouw liefdevolle en vriendelijke karakter. Warme kleuren staan je over het algemeen goed, maar met strawberry blonde heb jij net een andere kleur. 

 

Schorpioen – chunky highlights

Deze highlights zijn helemaal hip tegenwoordig. En jouw mysterieuze look kan dan natuurlijk niet achterblijven!

 

Boogschutter – felroze

Jij bent een lekker avontuurlijk en impulsief sterrenbeeld. En daar hoort dus een passend kapsel bij. Felblauw of -roze vinden wij voor jou per-fect!

 

Steenbok – roze haarpunten

Even wat anders, maar toch professioneel. Met roze haarpunten geef jij je kapsel de juiste hoeveelheid spice.

 

Waterman – verschillende kleuren

Dat jij vaak je haar kleurt, is algemeen bekend. Maar waarom zou je steeds dezelfde haarkleur hebben, als je ook meerdere kleuren tegelijkertijd kan hebben?

 

Vissen – gewaagd

Sowieso felle kleuren in je haar! Het kapsel van Billie Eilish is bijvoorbeeld een grote inspiratiebron voor jou.