Love

Met deze tips wordt het ‘wat zijn we nou van elkaar’-gesprek een eitje

Jij bent op een feestje en je hebt je nieuwe boo meegenomen. Het voorstellen van je lover, als jullie het ‘wat zijn we nou van elkaar’-gesprek nog niet hebben gehad, is een echte struggle. Want wat is diegene nou van jou? Daar moeten jullie het nog over hebben, maar dat onderwerp opbrengen is echt super awkward

Met deze tips wordt het ‘wat zijn we nou van elkaar’-gesprek een eitje

Natuurlijk blijft dit gesprek helemaal kut, maar met deze tips wordt het wel makkelijker! Yay

Bereid je ook voor op een afwijzing

Je hoopt natuurlijk dat de ander net zo graag een rela wil als jij! Dat is natuurlijk de beste uitkomst waar jij op hoopt. Toch helpt het om je ook mentaal voor te bereiden op het andere scenario. Tegenwoordig is het laatste relatiestadium behalen nog wel eens zeldzaam. Dan wordt de teleurstelling toch minder. 

Neem er de tijd voor

Ga er even goed voor zitten, het is namelijk wel belangrijk dat je de tijd neemt voor dit gesprek. Als jullie samen ergens heen moeten en de uitkomst is niet zoals je had gehoopt, weet je sowieso dat het ongemakkelijk gaat zijn.

Wees lekker duidelijk

Als jij zo duidelijk en direct mogelijk bent, weet jij zeker dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. En dan is het gesprek ook sneller voorbij. Dit helpt ook heel erg als de ander mixed signals stuurt: “Wil je het wel of niet? Dan kan ik ook door met mijn leven.”