News

Deze drie meiden van Nederlandse bodem doen mee aan De Bachelor met Fabrizio

Volgende week woensdag begint het dan eindelijk. De meeste dames kijken al maanden uit naar een nieuw seizoen van De Bachelor! Vijftien dames reizen af naar het warme Griekenland, om daar het hart van Bachelor Fabrizio te veroveren. Nu blijkt dat er niet alleen Vlaamse dames meedoen, maar dat er ook drie Nederlandse beauty’s in de race zitten.

Deze drie meiden van Nederlandse bodem doen mee aan De Bachelor met Fabrizio

Wij stellen ze met liefde aan je voor!

Madieke van de Bijl

Deze 28-jarige dame komt uit Zetten en is sportschoolcoach in het dagelijks leven. Ze is enthousiast, kan met iedereen overweg en voor haar is het glas altijd halfvol. De beauty sport graag; vooral fitness, kickboksen en hardlopen maken haar blij. Na een aantal jaar in het buitenland te hebben gewerkt, is ze toch maar teruggekeerd omdat ze haar familie te veel miste. Inmiddels is ze klaar voor haar grote liefde, is dat dan Fabrizio?

 

View post on Instagram
 

Anna Kappos

Half Griekse Anna is 26 jaar en komt uit Eindhoven. Ze werkt als pedagogisch medewerkster bij een kinderopvang en ze vindt haar eigen familie ook enorm belangrijk. Haar grote droom is om haar eigen gezinnetje te hebben. Misschien is de ook half-Griekse Fabri wel de droomvent voor haar.  

 

View post on Instagram
 

Sanne Ghislaine Sont

Deze 33-jarige beauty werkt als zelfstandig online marketeer en komt uit Amsterdam. Ze omschrijft zichzelf als “geen katje om zonder handschoenen op te pakken.” Het zal je dan ook niet verbazen dat ze stevig in haar schoenen staat en het dat haar niet boeit wat anderen van haar vinden. Met haar twee dochters ziet ze een samengesteld gezin met Fabrizio’s zoontje wel zitten. Deze dame heeft haar Instagram afgeschermd, als je wil weten hoe ze eruit ziet zal je haar moeten volgen óf wachten tot 9 februari.

 

Must reads 👀