Love

Dit is jouw advies voor je eerste date gebaseerd op je sterrenbeeld

Een eerste date is natuurlijk altijd spannend. Wat ga je aantrekken? En hoe moet je je gedragen? Wij hebben nog wat extra tips voor je, gebaseerd op je sterrenbeeld!

Dit advies voor jouw eerste date moet jij horen volgens jouw sterrenbeeld

Iedereen is anders, dus bij iedereen past een andere eerste date beter. Toch zijn er wat tips die iedereen met hetzelfde sterrenbeeld wel kan gebruiken! 

 

Ram

Een Ram is over het algemeen vastberaden en ze verwachten daarom snel te veel van een eerste date. Doe het rustig aan! Neem de tijd om je date rustig te leren kennen.

Stier

Neem het niet te serieus. Een Stier is erg gevoelig en kan persoonlijke grapjes snel verkeerd opvatten. Neem het met een korreltje zout, it’s not that deep!

Tweeling

Blijf bij je plan! Een Tweeling heeft vrijheid en flexibiliteit nodig, anders zijn ze weg. Daarom is het voor een Tweeling heel verleidelijk om tóch niet naar die eerste date te gaan. Doe dit wel! Vaak is het leuker dan je van tevoren had verwacht.

Kreeft

Take it easy! Jullie kennen elkaar nog maar net. Een Kreeft is heel gevoelig, en ze laten dit merken ook. Wees je ervan bewust dat jullie elkaar nog niet zo lang kennen, en dat zij waarschijnlijk niet zitten te wachten op een liefdesbekentenis.

Leeuw

De Leeuw is de natuurlijke leider van alle sterrenbeelden; net als in de natuur. Daarom is het voor een Leeuw heel makkelijk om te veel te praten. Geef je date ook een kans om te praten!

Maagd

De Maagd staat natuurlijk bekend om hun kritische blik. Probeer niet té kritisch te zijn op je eerste date. Het hoeft niet allemaal perfect te zijn!

Weegschaal

Een Weegschaal vindt het belangrijk om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Hiervoor gaan ze vaak te ver met people pleasing. Blijf een beetje bij jezelf, je bent leuk genoeg!

Schorpioen

De Schorpioen is vaak een gepassioneerd persoon. Hierdoor is het voor een Schorpioen makkelijk om een diepgaand gesprek aan te gaan. Vermijd dit op je eerste date! Ondanks dat het van een goeie plek komt, kan dit intens overkomen en iemand afschrikken.

Boogschutter

Een Boogschutter staat natuurlijk bekend om hun avontuurlijkheid. Vergeet niet dat een goed gesprek net zo belangrijk is als een romantisch avontuurtje! Je bent ten slotte op date om elkaar beter te leren kennen!

Steenbok

Een Steenbok kan snel als koud en afstandelijk gezien worden omdat ze niet een heel emotioneel sterrenbeeld zijn. Probeer jezelf wat meer open te stellen! 

Waterman

Een Waterman is vaak een beetje een control freak. Dit maakt een eerste date wat moeilijker, omdat ze willen dat alles gaat precies zoals ze zich hadden voorgesteld. Go with the flow! Het komt echt allemaal goed. 

Vissen

Als iemand échte romanticizers zijn, dan zijn het wel de Vissen! Probeer iets realistischer naar een eerste date te kijken, het zal misschien niet direct je prins op het witte paard zijn..