Lifestyle

Apple komt met fantastische nieuwe emoji’s en dit zijn ze

Gifjes, stickers en emoji’s, wat zouden we zonder ze moeten? Emoji’s geven meer karakter aan een Whatsapp-gesprek en we gebruiken ze dan ook maar al te graag. Niet omdat het moet, maar wel omdat het gewoon super leuk is. Daarom zijn wij super enthousiast als Apple weer met nieuwe emoji’s komt. We hebben inmiddels al heel wat leuke varianten voorbij zien komen, maar toch zijn nieuwe altijd meer dan welkom. Daarom hebben wij good news: Apple komt met 37 nieuwe emoji’s en dit zijn ze! 

Apple komt met fantastische nieuwe emoji’s en dit zijn ze

Wiehoe! De nieuwe IOS van Apple staat voor de deur en dit keer betekent dat niet alleen verbeteringen voor de software, maar ook nieuwe emoji’s. En dat zijn maar liefst 37 nieuwe emoji’s voor de IOS 15.4. We can’t wait! Benieuwd welke er deze keer bij komen? Lees dan vooral verder!

Iphone update IOS 15.4

In de nieuwe Iphone update van Apple zal onze emoji’s lijst aangevuld worden met 37 nieuwe plaatjes. Er komen zeven nieuwe gezichtjes bij, waaronder een smeltend gezicht en eentje die stiekem aan het spieken is. Daarnaast komen er ook vele nieuwe handsymbolen aan, die ook dit keer verschillende huidskleuren hebben. Maar dat is niet alles. Er zijn namelijk nieuwe variaties gemaakt van schuddende handen, waarbij je verschillende huidskleuren kan combineren. De focus ligt op meer diversiteit, wat in deze tijd ook wel mag. Zo vind je straks emoji’s met verschillende genders, een genderneutrale emoji van iemand met een kroon én een zwangere man. Welke er verder nog verschijnen zie je in de foto hieronder. 

Wanneer kunnen we gebruik maken van de nieuwe emoji’s?

Je vraagt je nu vast af wanneer je deze nieuwe emoji’s kan gebruiken. Unfortunately is dat nog niet bekend en zijn deze emoji’s alleen uitgebracht als testversie. We moeten het dus nog even doen met de emoji’s die we al hebben! Gelukkig kunnen we tegenwoordig ook onze eigen Whatsapp stickers maken en kunnen we ook daar genoeg dingen mee aanduiden.  

Maar dat is niet het enige goede nieuws wat we hebben over de nieuwe Iphone update. Ook wil Apple komen met een update voor de FaceID, waardoor je je telefoon kan ontgrendelen terwijl je een mondkapje op hebt. Één ding is zeker: Apple blijft goed bij de tijd!  

Bron: Fem-femBeeld: Emojipedia