Lifestyle

Deze romantic comedies moet jij dit jaar écht kijken

Heel 2022 staat nog open en er staan een hoop nieuwe films op de planning. Voor de romcom-lovers onder ons: geen zorgen! Ook daar komen er gelukkig genoeg van uit. Wij hebben ze even voor jullie op een rijtje gezet.

Deze romcoms moet jij dit jaar echt gaan zien

Jij kan dus dit jaar én van de oude klassiekers genieten én van deze 8 nieuwe romcoms. Jeej!

1.     Marry me – 10 februari

Jennifer Lopez speelt in deze film een popster (haha), die met een willekeurige man trouwt in haar concert nadat ze erachter kwam dat haar vriend vreemdging. Juicy!

Watch on YouTube

2.     I Want You Back – 11 februari

Twee mensen die zijn gedumpt vormen in deze film een band. Nadat ze erachter zijn gekomen dat hun exen nieuwe relaties hebben, doen ze er samen alles aan om die relaties op te breken. 

Watch on YouTube

3.     Cyrano – 10 maart

Cyrano is niet alleen een geweldige romcom, maar óók nog eens een musical! Deze film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk uit de 19e eeuw, met Cyrano de Begerac als hoofdpersoon. Hij is ervan overtuigd dat hij nooit bij de liefde van zijn leven kan komen en dus helpt hij een andere man om haar voor hem te winnen met behulp van Cyrano’s brieven.

Watch on YouTube

4.     Downton Abbey: A New Era – 28 april

Deel 2 van Downton Abbey! Hier ligt de focus op de rela tussen Tom Branson en Lucy Smith. Ofcourse met bruiloft.

Watch on YouTube

5.     Shotgun Wedding – 29 juni

Als je dacht bij Marry Me klaar te zijn met J.Lo had je het goed mis! De popster acteert nog in een tweede romcom, en deze heeft ook te maken met het huwelijksbootje! Een koppel gaat trouwen, maar ze krijgen al snel cold feet en worden tijdens het huwelijksfeest gegijzeld.

 

6.     Thor: Love and Thunder – 6 juli

Een nieuwe Thor-film is natuurlijk altijd goed, een deze heeft nog een romantische wending. We love it already! Jane Foster keert terug en wordt dit keer zelf superheld. We can’t wait! 

Watch on YouTube

7.     Ticket to Paradise – ergens in oktober

Alleen aan de acteurs is al te merken dat dit een geweldige film wordt. Julia Roberts en George Clooney spelen een gescheiden koppel, dat probeert te voorkomen dat hun dochter trouwt met een man die ze heeft ontmoet op Bali.

8.     Your Place Or Mine – onbekend

Hoewel we nog niet weten wanneer deze parel uitkomt, weten we wel dat we er nu al zin in hebben. Reese Witherspoon en Ashton Kutcher spelen twee vrienden die ver van elkaar vandaan wonen. Ze wisselen een week van huis en dat leidt tot bizarre situaties. Yehes!