Lifestyle

Deze teksten van K3 zijn nogal vunzig: dit zijn de ergste 5 liedjes

K3 optreden gaat mis

Zong jij vroeger als kind ook uit volle borst mee met alle liedjes van de zanggroep K3? Dan hebben we misschien wel een mededeling die je in twijfel brengt over de songteksten van deze magische meidengroep. Want toen we alle liedjes terugluisterden van deze schattige hitjes, kwamen we erachter dat deze teksten wat 'interessanter' waren dan we toen dachten.

De meest vunzige teksten uit K3-liedjes

K3 is en blijft natuurlijk de absolute nostalgie voor generatie X. Zonder enig besef hebben we op de vrolijke deun van deze iconische liedjes ontelbaar veel playbackshows en dansjes gepresenteerd. Inmiddels zijn de meeste teksten en liedjes al iets meer naar de achtergrond verdwenen en dat is ook niet zo gek. Het is immers een tijdje geleden dat deze liedjes een hit waren. Toch heb je bij de volgende liedjes meteen een aha-momentje als je de tekst leest. En dan te bedenken dat onze ouders niks hebben gezegd!

1. Oya Lele

“Mijn hart staat in vuur en vlam als je mij verwent. Ik geef je stiekem een zoen en niemand die merkt wat we doen”.

2. Heyah Mama

“Ik wil jou, jij wil mij. Ik weet een plekje waar ze ons niet vinden. Jij mag me verslinden. We doen het heel zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes.”

3. Liefdeskapitein

“En dan draag ik een matrozenmuts en niet veel meer dan dat.”

4. Dat ding dat je doet

“Rits snel je mond dicht en zwijg, maak geen gebaar, geen geluid. Als je nu naar me kijkt dan hou ik het niet meer uit.”

5. Wat ik wil

“Wat ik wil. Wat ik wil. Wat ik wil, is een kick die mij van binnen raakt. Wie neemt mij mee ver van hier. Maakt mij stapelgek en helemaal dronken.”

Beeld: Instagram