Love

Da’s laat: op deze leeftijd hebben we blijkbaar de beste vrijpartijen

Hoe ouder, hoe beter toch? Misschien geniet jij nu al van een vrijpartij, maar het beste partijtje van je leven krijg jij écht pas later. Want op deze leeftijd schijnt het dat jouw steamy sessie het beste is, the best is yet to come! Zet je schrap.

Op deze leeftijd is een vrijpartij het beste

Het libido van vrouwen is vanaf hun 46e het hoogst, dus had je nu al aardig wat libido zet je dan nog maar schrap. De vrijpartij van je leven staat dus nog op je te wachten!

Een vrijpartij hoort erbij

Voordat we de leeftijd revealen, gaan we het even hebben over de daad itself. Veel mensen denken dat je een sterke band krijgt door hét te doen, maar zo bewijst de show Too Hot To Handle ook dat je zonder de daad een hele goede band met iemand kan krijgen. Het is gebleken dat stellen die één keer per week vrijen ook erg gelukkig zijn, maar voor die intieme relatie is het wel belangrijk dat je hét één keer per week doet! Get into it!

Dit is dus dé beste leeftijd

Goed, de beste leeftijd voor die vrijpartij is dus hoger dan je denkt! De meeste mensen denken dat als je jonger bent je meer en vaker los gaat, maar het tegendeel is waar. De beste vrijpartij heb je dus als je 46 bent! Wow, wow wow. Het blijkt dat als je in de 40 bent de beste vrijpartijen óóit hebt! Crazy!

Bron: Flair

Must reads 👀