News

OMG: Temptation Island’s Rodanya vliegt naar het buitenland voor deze operatie

Roos-Sanne

Rodanya, die in 2019 samen met haar vriend Morgan meedeed aan Temptation Island, vliegt naar het buitenland voor een operatie! Toen ze met haar vriend meedeed aan Temptation leek hun relatie te falen, maar niks bleek minder waar! De twee zijn gelukkig samen, en zijn ouders van 2 kinderen. In haar laatste vlog vertelt Rodanya dat ze naar het buitenland gaat vliegen voor een operatie. En wij vertellen je graag wat voor één! 

Oud Temptation deelneemster Rodanya vliegt naar het buitenland voor operatie

Rodanya, deelneemster van Temptation Island in 2019, vliegt naar het buitenland voor een operatie! Maar om welke operatie gaat het? 

Vlog

In haar laatste vlog vertelt Rodanya terwijl ze haar koffer inpakt dat ze – in haar eentje (!!) – naar het buitenland vliegt voor een operatie. Tijdens de vlog is ze er een beetje vaag over, maar aan het eind maakt ze bekend om welke operatie dit gaat. Ook vertelt ze dat ze in haar volgende vlog een update zal geven over hoe het met haar gaat.

Neusoperatie

De operatie die Rodanya ondergaat is een neuscorrectie. Ondanks dat ze niet heeft verteld of het om een medische of cosmetische ingreep gaat, gaan de geruchten dat het een cosmetische ingreep is. Het feit dat ze hiervoor naar het buitenland vliegt ondersteunt deze gedachte. Op social media krijgt ze veel reacties dat haar neus mooi is zoals die is, maar ze lijkt niet van gedachten te veranderen.