Beauty

Yehes: met deze truc van Kim K’s kapper maak jij zo een messy bun

De messy bun is volgens ons toch echt wel één van de moeilijkste stylen. Of je hebt een palmboom op je kop of je bun is te messy. Het valt ook allemaal niet mee! Het is de ideale ik-heb-niks-gedaan-aan-mijn-haar-maar-toch-wel-look. Gelukkig heeft Kim K’s kapper dé truc gedeeld hoe je hem in elkaar flanst!

Met deze truc maak jij zo een messy bun

Over de perfecte messy bun doe je meestal wel vijftig keer en heb de bepaalde skills nodig. Hoe maak je die knot nou precies goed zonder dat er kans is dat die uitzakt? Kim K’s kapper verklapt dé truc waarmee jij supermakkelijk die messy bun maakt.

Ik-heb-niks-gedaan-aan-mijn-uiterlijk-maar-eigenlijk-wel-look

De messy bun ziet er lekker casual uit en het lijkt alsof je er nul moeite voor hebt gedaan, maar toch sta jij bijna een half uur aan die knot te werken. Tegenwoordig is hoe natuurlijker hoe beter, net alsof je niks gedaan hebt aan je uiterlijk. Net zoals de clean make-up look die je everyday kan aanbrengen en waarbij het er dus ook uitziet alsof je net niks hebt gedaan aan je face. Het lijkt allemaal simpel, maar het heeft de daadwerkelijke skills nodig.

Zo fix jij dus die messy bun

Gelukkig hebben we daar weer TikTok en de enorm goede truc om jouw messy bun te fixen. Chris Appleton, die je wellicht kan kennen als de hairstylist van de Kardashians en de Jenners, deelt deze truc. Of je nu heel dik of heel dun haar hebt, met deze truc heb jij straks een volle messy bun waarmee je zelf naar de supermarkt kan of waarmee je gewoon kan chillen op de bank. Tijdens je nieuwe seizoen van Totally Spies bijvoorbeeld!

Dé messy bun truc

Kam je haar goed door en maak een middenscheiding. Haal je haar omhoog in twee hoge staarten en maak die vast. Trek ze niet helemaal door, maar laat ze eindigen met een knot. Nu heb je de twee knotjes op je hoofd en haal je ze door elkaar, de ene lus van de knot haal je dus door de andere lus heen. Zet deze vast met haarspeldjes en steek ook de uiteindes van je haar vast. Zo dan, binnen no-time zit jij met je perfecte messy bun! Thanks Chris!

@chrisappletonhair Try this hair hack for the perfect messy bun. Thank u @kittybluuuu @colorwow.hair ♬ Barbie Girl – Aqua