Lifestyle

Dit positieve effect heeft het niet dragen van een bh op je boobies

Volgensmij heeft iedereen een haat-liefdeverhouding met bh’s. Eigenlijk kunnen we niet zonder, maar ’s avonds kunnen we ze niet snel genoeg uit doen. Nu blijkt dat het niet dragen van een bh zo gek nog niet is!

Dit is het positieve effect op je boobies van het niet dragen van een een bh

Af en toe is het natuurlijk wel heel leuk om een matchend setje aan te hebben, en dan is het dragen van een bh dus zo erg nog niet. Of zeggen we nou iets heel geks?

Bh zorgt voor hangtieten?

Onderzoekers uit Frankrijk vroegen zich af of zo’n bh nou wel zo goed voor je is als dat er wordt gezegd. Zij hebben daarom 330 vrijwilligers onderzocht om het te onderzoeken. Verschillende vrouwen gingen 15 jaar lang bh-loos door het leven. En aan valsspelen deden de dames niet! Ook een bralette viel onder bh. Het resultaat van het onderzoek was bizar, na deze 15 jaar waren de tepels van de dames met ruim 7 millimeter gelift.

Uit het onderzoek bleek dus dat het dragen van een bh de natuurlijke groei van het ondersteunend bindweefsel afremt. En dan krijg je dus hangende boobies. Misschien laten we die bh toch maar wat vaker in de kast hangen dan…

Lees ook:

Hotspot: dit restaurant heeft alleen maar enorme nacho schotels en cocktails op de kaart

Dit is waarom een spiegel tijdens je vrijpartij moet gebruiken