News

Hoe zit het nu met Jakop en Chris van Prince Charming?

Onze Prince Charming Chris heeft het dit seizoen erg spannend voor de kijkers van het programma gemaakt. Tot de finale was het retespannend voor wie Chris zou kiezen: Scott of Jakop? Chris ging zijn gevoel achterna, ondanks de waarschuwing van zijn vrienden, en Jakop was de gelukkige winnaar van Prince Charming! Maar heeft hij dan toch de verkeerde keuze gemaakt? 

Hoe zit het nu met Jakop en Chris van Prince Charming?

Gisteren kwam de allerlaatste aflevering van Prince Charming online en ein-de-lijk kregen wij antwoord op dé belangrijkste vraag! Zijn Chris en Jakop nog samen?

Vakantieliefde

Toen Jakop in de finale zei dat hij graag wilde onderzoeken wat er in de vakantieliefde tussen Chris en Jakop zat, loog hij in ieder geval niet! Nadat de twee terug in Nederland waren, heeft het stel volop gedatet! In de beelden die we te zien krijgen, lijkt het dik aan! We zien dates voorbijkomen, schattige foto’s, filmpjes, een vakantie naar Duitsland én er wordt gepraat over samen Kerst vieren. Toen begon Jakop in de aflevering over een ‘lichte’ twijfel… Neee! 

“Hoe zit het nu tussen ons?”

“Des te langer je met elkaar omgaat, des te serieuzer het wordt en dat merk ik ook bij Chris,” ging Jakop door. Op de beelden zitten Chris en Jakop naast elkaar op een bankje. “Het is nu een aantal maanden dat we elkaar zien en naar mening hebben we het heel leuk gehad”, begint Chris. “Wat is het nu tussen ons?” Jakop staat sterk in zijn schoenen en reageert daar dus ook eerlijk op. “Ik voel de vonkjes, die zijn er zeker, en onze connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk. Daar past het woord relatie bij mij niet bij, helaas.” 

Gebroken prins

Jakop en Chris zitten beide emotioneel aan tafel. “Het is jammer”, zegt Chris geëmotioneerd. “Maar als het er vanaf jouw kant niet in zit, dan houdt het helaas op.” Jakop kan Chris niets anders dan het beste wensen en vindt het heel jammer dat hij niet degene voor Chris kan zijn. Ondanks de waarschuwing van zijn vrienden, heeft Chris geen spijt van zijn beslissing. Voor nu heeft hij geen behoefte om te daten. Hij wilt eerst genezen zijn van zijn gebroken hart.  Sad!

Must reads 👀